Povežite se s nama

Crna kronika

Tučnjava ispred kafića u Verdijevoj ulici

Objavljeno

na
Jučer za vrijeme održavanja Karnevalske povorke u Rijeci nije bilo značajnijih narušavanja javnog reda i mira. Tom prilikom zabilježeno je kako su dvije osobe prevezene na Hitni medicinski trakt na Sušaku zbog alkoholiziranosti, dok je  jedna 34-godišnja muška osoba iz Rijeke ozlijeđena  u tučnjavi  ispred ugostiteljskog objekta u Verdijevoj ulici.

Prema procjeni policije, na Karnevalskoj povorci okupilo se više desetaka tisuća posjetitelja, a po završetku okupljanja oko 22 sata, promet se normalizirao na svim prometnicama grada Rijeke.

Policijska uprava primorsko-goranska zahvaljuje se svim građanima i posjetiteljima što je i ovaj događaj protekao u povoljnom stanju javnog reda i mira.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

12.05.2023.
Obavještavamo korisnike parkirališta u Ulici Senjsko pristanište da će u nedjelju, 14. svibnja 2023. godine od 07 do 18 sati na snazi biti privremena zabrana parkiranja, na istočnom dijelu parkirališta uz ogradu i na kružnom toku na spoju s Demetrovom ulicom, zbog prolaza autobusa radi transfera putnika s kruzera. Vozila zatečena na navedenoj lokaciji premjestiti će specijalno vozilo “pauk”.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram