Povežite se s nama

Mozaik

U Dječjem odjelu Stribor razmjena igračaka, slikovnica i dječjih knjiga

Objavljeno

na




Imate igračku koju želite zamijeniti za neku drugu? Dječju knjigu? Slikovnicu? Akcija u Dječjem odjelu Stribor Gradske knjižnice Rijeka mjesto je za vas…

U Dječjem odjelu Stribor Gradske knjižnice Rijeka od 16. 12. do 21. 12. možete sudjelovati u razmjeni igračaka, slikovnica i dječjih knjiga te tako sebi, ali i nekome drugome, pružiti novo iskustvo – dobiti igračku, slikovnicu ili knjigu!

Način sudjelovanja je jednostavan:

  • Pretražiti sobu, tavan, ormare i pronađi igračku, knjigu i slikovnicu koju više ne koristite. Ubacite je u vreću i donesite u Dječji odjel Stribor. Jednostavno, zar ne?
  • U Striboru će vas već čekati hrpa igračaka i knjiga koje su drugi ostavili i koja čeka samo tebe. Slobodno odaberite i uzmite što želite!
  • Naravno, ako ne nađete nešto što želite, možete doći sutradan.
  • Igračku, slikovnicu ili knjigu koju ste donijeli možete ostaviti u Striborovoj blagdanskoj vreći – neka čeka nekoga koga će razveseliti!

Važno! Darujmo i razmjenjujmo igračke, slikovnice i knjige u dobrom stanju, kakve bismo rado i sami dobili.

Radno vrijeme Dječjeg odjela Stribor:

pon, ut, sri, pet: 8 – 19.30

čet: 10.30 – 19.30

sub: 8.00 – 13.00

Isto tako važno! Ideja “zelene” akcije ponovno je korištenje igračaka (reuse) i dio je razvoja Zelenog kutka Gradske knjižnice Rijeka i širih nastojanja usmjerenih na poticanje pojedinca i zajednice na odgovornije postupanje sa svim onim materijalnim stvarima za koje mislimo da su stari i nepotrebni otpad, a zapravo i dalje mogu biti izvor sreće, zabave i kreativnosti.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram