Povežite se s nama

Mozaik

U Palachu idući mjesec gostuje bend Kultur Shock

Objavljeno

na


U sklopu svoje europske turneje dobro nam poznata lica benda Kultur Shock dolaze u Rijeku promovirati svoj novi album pod nazivom “IX”. Bosanci, Bugari, Amerikanci – to je postava Kultur Shocka predvođeni karizmatičnim Srđanom Jevđevićem (Gino Banana).

Bend sa sjedištem u Seattleu spaja nespojivo – punk i metal sa prizvucima Balkana. Zbog toga su često uspoređivani sa Gogol Bordellom, ali i sa System of a Down. Već petnaest godina haraju scenom, i svojim živim nastupima na sva tri kontinenta zaslužili su poštovanje kako fanova, tako i kritike. Kroz godine su razvili svoj osebujan, individualni stil, a žive svirke su im pravi “dernek” kojeg možemo očekivati i u subotu 21.veljače u Omladinskom kulturnom centru Palach u Rijeci.

Može se slobodno reći da je novi album namjerno obilježen i imenovan brojkom devet iz opravdanog razloga da je to njihovo deveto izdanje na kojem se nalazi devet novih pjesama. Tako je prihvaćena i ideja da se uz već standardne CD-e, digitalni download i streaming, snimki i LP, koji ih je ograničio dužinom trajanja, ali tako i natjerao da daju sve od sebe i izdaju hvalevrijedan album.

Kultur Shock je 2011. godine već gostovao u Rijeci kad su održali koncert na Trsatskoj gradini te su tom prilikom oduševili sve posjetitelje. Cijene ulaznica za novi koncert u Palachu još uvijek nisu poznate.

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

28.11.2022.
Dana 29.11.2022.godine počinju radovi na održavanju kanalizacijskog kolektora u ulici Janka Polića Kamova. Za vrijeme izvođenja radova promet će se odvijati prema privremenoj prometnoj regulaciji, te se mole sudionici na poštivanje iste. Radovi će se provoditi u noćnom terminu (21-06 sati).Predviđeni završetak radova je 30.1.2023.godine

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram