Povežite se s nama

Mozaik

U Palachu idući mjesec gostuje bend Kultur Shock

Objavljeno

na
U sklopu svoje europske turneje dobro nam poznata lica benda Kultur Shock dolaze u Rijeku promovirati svoj novi album pod nazivom “IX”. Bosanci, Bugari, Amerikanci – to je postava Kultur Shocka predvođeni karizmatičnim Srđanom Jevđevićem (Gino Banana).

Bend sa sjedištem u Seattleu spaja nespojivo – punk i metal sa prizvucima Balkana. Zbog toga su često uspoređivani sa Gogol Bordellom, ali i sa System of a Down. Već petnaest godina haraju scenom, i svojim živim nastupima na sva tri kontinenta zaslužili su poštovanje kako fanova, tako i kritike. Kroz godine su razvili svoj osebujan, individualni stil, a žive svirke su im pravi “dernek” kojeg možemo očekivati i u subotu 21.veljače u Omladinskom kulturnom centru Palach u Rijeci.

Može se slobodno reći da je novi album namjerno obilježen i imenovan brojkom devet iz opravdanog razloga da je to njihovo deveto izdanje na kojem se nalazi devet novih pjesama. Tako je prihvaćena i ideja da se uz već standardne CD-e, digitalni download i streaming, snimki i LP, koji ih je ograničio dužinom trajanja, ali tako i natjerao da daju sve od sebe i izdaju hvalevrijedan album.

Kultur Shock je 2011. godine već gostovao u Rijeci kad su održali koncert na Trsatskoj gradini te su tom prilikom oduševili sve posjetitelje. Cijene ulaznica za novi koncert u Palachu još uvijek nisu poznate.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

18.07.2024.

TD Rijeka plus obavještava javnost kako je izvršena preregulacija dijela ulice Kučićki put između Fužinske ulice i Ulice Kampanja. Dosadašnja dvosmjerna regulacija prometa postaje jednosmjerna i to iz smjera Fužinske ulice prema Ulici Kampanja.

Fiuman Plus

Društvene mreže