Povežite se s nama

Sport

U Rijeci otvoren novi boksački klub Ajkula

Objavljeno

na
Borilačka scena u Rijeci od ovog je ponedjeljka bogatija za još jednu dvoranu u kojoj će se moći trenirati plemenita vještina, kako mnogi nazivaju boks.

U Ružićevoj ulici na kućnom broju 12 svečano je otvoren novi boksački klub koji nosi naziv po slavnoj postrojbi specijalne policije iz Domovinskog rata “Ajkula”. Nakon što je klub otvorio svećenik prigodnom ceremonijom, 70-ak prisutnih uzvanika obratio se predsjednik kluba Nedžad Brkić, koji je, između ostalog, zahvalio i Perici Prpiću, čelniku udruge specijalne policije iz Domovinskog rata “Ajkula” na dozvoli da novi boksački klub nosi njihovo ime.

U novouređenim prostorijama boksačkog kluba treninge će voditi Kristijan Hodak kao glavni trener, a od velike će mu pomoći zasigurno biti i iskusni Vedran Prica.

Svi zainteresirani za treninge boksa u novoj dvorani mogu kontaktirati klub putem Facebooka ili pozivom na broj mobitela 095 812 6476.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže