Povežite se s nama

Crna kronika

U siječnju u PGŽ kažnjeno 185 ljudi zbog nekorištenja pojasa u vozilu

Objavljeno

na
U proteklom mjesecu siječnju policijski službenici su u prometu između ostalih akcija i pojačano nadzirali korištenje sigurnosnog pojasa u vožnji. U tom razdoblju evidentirano je ukupno 185 prekršaja vozača i putnika koji u vožnji nisu koristili obvezni sigurnosni pojas.

Od tog broja 157 prekršaja se odnosi na vozače i to 120 osobnih vozila i 37 teretnih vozila, dok je u osobnim vozilima evidentirano 25, a u teretnim vozilima tri prekršaja putnika.

U mjesečnoj akciji kontrolirano je 1006 vozača, od kojih je 788 vozača osobnih vozila,  212 vozača teretnih vozila, kao i šest vozača autobusa. Uz to je kontrolirano 224 putnika u osobnim vozilima, 91 putnik u autobusima te njih 27 u teretnim vozilima. Na stražnjim sjedalima osobnih vozila kontrolirano je 116 putnika te 87-ero djece.

S ciljem smanjenja broja stradalih i ozlijeđenih osoba te većeg stupnja sigurnosti u prometu, policija će i u idućim mjesecima provoditi ovakve ciljane preventivno-represivne aktivnosti.
Pozivamo i nadalje sve vozače i putnike na odgovorno ponašanje te obvezno korištenje sigurnosnog pojasa u vožnji vozilima koja u sjedalima imaju tvornički ugrađen sigurnosni pojas.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

10.02.2023.
Obavještavamo javnost kako će danas, 10. veljače 2023. godine, započeti radovi na nogostupu u Ulici Danijela Godine. Radovi će trajati do subote, 11. veljače 2023. godine.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram