Povežite se s nama

Vijesti

U subotu će na sat vremena biti ugašena svjetla na više lokacija u središtu Rijeke

Objavljeno

na


U subotu, 25. ožujka 2023. godine, od 20.30 sati, u Rijeci će na sat vremena biti ugašena svjetla na više lokacija u središtu grada. Time će Grad Rijeka i ove godine podržati inicijativu svjetske organizacije za zaštitu prirode World Wildlife Fund (WWF) i uključiti se u globalnu akciju Sat za planet Zemlju – Earth Hour.

U subotu od 20.30 sati isključit će se rasvjeta na Trgu 128. brigade i Trgu Republike Hrvatske, reflektor na Trgu Riječke rezolucije i rasvjeta na zgradi Grada Rijeke na Korzu.

Ovogodišnji Sat za planet Zemlju usmjeren je na osvještavanje javnosti o sve većem gubitku biološke raznolikosti i klimatskoj krizi u kojoj se nalazimo.

Prema posljednjim dostupnim podacima iz WWF-ovog Izvješća o stanju planeta, populacije vrsta smanjile su se za čak 69% od 1970. godine, što je manje od životnog vijeka čovjeka. Uz to, na granici smo da prijeđemo limit od 1,5°C globalnog zagrijavanja planeta, što je razina koja se ne smije prijeći ako želimo očuvati zdrav planet.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.05.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, dana 10. i 11.svibnja raditi skraćeno: dana 10.svibnja od 6:30-13 sati, a dana 11.svibnja od 7:30 do 12 sati. Korisnici plaćanje za mjesečne parkirne karte mogu izvršavati kao i do sada, putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže