Povežite se s nama

Vijesti

U utorak navečer dio centra Viškova zatvoren za sav promet

Objavljeno

na
TZ Viškovo uputila je obavijest o ograničenju u u prometu za dan 13. veljače 2024. godine (utorak). U razdoblju od 17:30 – 19:30 sati bit će zatvoren dio županijske ceste kroz općinu Viškovo i to na potezu od benzinske pumpe „Adria Oil“ do kružnog toka u centru naselja Viškovo (kod groblja) povodom održavanja završne pusne manifestacije u Viškovu „Paljenje pusta“.

OBAVIJEST PUTNICIMA O VOZNOM REDU AUTOROLEJA – LINIJE 11, 20, 21
Linije 20 i 21 prometuju redovnom trasom od Delte do kružnog toka Gornji Marinići gdje se uključuje na privremenu trasu: Kružni tok G.Marinići ► nova cesta D427 ► kružni tok Brnasi ► Vozišće (Mladenka) te dalje nastavlja redovnom trasom. Linija 20 u povratku
prometuje istom trasom.

Linija 21 u povratku prometuje trasom Brnčići ► Kudeji ► Brnasi kružni tok ► nova cesta D427 ► kružni tok Gornji Marinići, bez ulaska na Vožišće (Mladenka).

Polazak linije 11 iz Rijeke u 16:40 prometuje redovnom trasom do Garića odakle nastavlja ravno preko Marčelja do Vozišća i istom trasom u povratku.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.01.2024.
Obavještavamo javnost o radovima na sanacija nogostupa, rubnjaka i parkirališta u Ulici Miroslava Krleže (od kućnog broja 16 do kućnog broja 20). Početak radova je dana 10. siječnja 2024. g., a planirano trajanje radova je do dana 19. siječnja 2024. g. Ovim putem molimo stanare da vozila ne parkiraju na navedenom dijelu lokacije, a ostale sudionike u prometu na povećan oprez.

Fiuman Plus

Društvene mreže