Povežite se s nama

Vijesti

Unija Kvarnera objavila zajedničke ciljeve, drugi dio mandata predsjednik Županijske skupštine bit će Mostovac

Objavljeno

na

Unija Kvarnera oglasila se nakon današnjeg konstituiranja Županijske skupštine čiji je predsjednik postao njihov čelnik Marko Boras Mandić:

“Stranke koje su dobile većinsko povjerenje građana PGŽ uspostavile su platformu suradnje.  Radi se o sljedećim strankama: Akcija mladih, HDZ, Unija Kvarnera, Most, a konstituiranje županijske skupštine s predsjednikom iz redova platforme ove suradnje podržala je i Nezavisna lista Ive Rinčić kako su prethodno i najavili. Platforma namjerava djelovati kao partner i kao korektiv izvršnoj vlasti, a takav odnos njegovat će i prema državnoj vlasti, a sve u cilju da Kvarner i Gorski kotar postanu najrazvijeniji krajevi u Republici Hrvatskoj. Ova suradnja ima sljedeće zajedničke ciljeve:

1. Realizacija programa s kojima su stranke platforme dobile većinsko povjerenje građana PGŽ

2. Promoviranje županijske skupštine kao istinskog središta političkih aktivnosti u Primorsko-goranskoj županiji i vraćanje otvorenosti, dijaloga i parlamentarne demokracije u tu instituciju.

3. Otvorenost svim idejama, projektima i inicijativama koji imaju za cilj razvoj Kvarnera i Gorskog kotara bez obzira od kojih stranaka ili pojedinaca dolaze.

Članice platforme su se usuglasile da mandat predsjednika županijske skupštine prve dvije godine obnaša predstavnik iz Unije Kvarnera/Akcije mladih.

Sukladno dogovoru Akcije mladih/Unije Kvarnera i Mosta druge dvije godine funkciju predsjedavajućeg obnašat će predstavnik Mosta”, poručili su iz Unije Kvarnera.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram