Povežite se s nama

Vijesti

Uvodi se aviolinija Rijeka – München

Objavljeno

na
Rijeka i Kvarner ove će godine posebnu pažnju posvetiti jednom od najvećih njemačkih tržišta kad je u pitanju turizam. Namjera je privući što veći broj posjetitelja iz Münchena i regije.

Nema sumnje kako će u realizaciji tog plana uvelike pomoći uvođenje aviolinije između riječke i minhenske zračne luke.

Liniju će uspostaviti Croatia Airlines i bit će aktivna tijekom većeg dijela godine, odnosno od predsezone do posezone. Od ožujka do studenog tjedno će postojati tri leta između Rijeke i Münchena.

Turistička zajednica Kvarnera najavila je kako će sudjelovati na jednom tamošnjem velikom turističkom sajmu, a platit će se i oglašavanje u mjesečniku Mein München koji se tiska u čak 110 tisuća primjeraka.

“Pokazale su se opravdanim naše aktivnosti na njemačkom tržištu i nakon uspješnog sajma u Stuttgartu slijedi nastup na sljedećem najvećem turističkom sajmu u Njemačkoj, sajmu F.re.e koji se održava u Münchenu”, rekao je Komadina, što smo već ranije prenijeli, dodavši da nakon toga slijede nastupi na sajmovima u Berlinu, Moskvi i Beču. Na sajmu F.re.e predstavit će se ponuda cijelog Kvarnera, a suizlagači na štandu pojačano će predstaviti ponudu svojih destinacija.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram