Povežite se s nama

Sport

Rijeka poražena u prvoj utakmici godine

Objavljeno

na





Nogometaši Rijeke poraženi su od Kopra rezultatom 2:1 u prvoj pripremnoj utakmici pred proljetni dio sezone. Koper je poveo preko Rahinoviča nakon ubačaja s lijeve strane, Šćulac je povečao na 2:0 nakon odbijanca, dok je Rijeka poslije nekoliko obećavajućih prilika do pogotka došla tek u samoj završnici kada se iz drugog plana ubacio Marin Leovac, primio dugu loptu Zlomislića i lijevicom iz voleja neobranjivo pogodio pod gredu.

Nakon utakmice s Koprom nogometaši Rijeke vraćaju se na Kantridu gdje će trenirati do odlaska u Španjolsku gdje će odraditi završni dio priprema pred proljetni dio sezone. Iduća pripremna utakmica na rasporedu je 21. siječnja protiv Ingolstada.

“Došli smo iz faze priprema u kojoj je naglasak na fizici ali to nam ne smije biti alibi. Neke dijelove smo odigrali dobro, druge malo slabije i rezultat je taj koji je. Možemo reći da nam se ovo dogodilo ovdje u ovoj fazi priprema jer imamo dovoljno vremena da naučimo iz pogrešaka i popravimo što treba do nastavka prvenstva. Trebat će vremena da se igrači koji su stigli uključe u naš sistem, a onda će sigurno sve izgledati puno bolje”, rekao je veznjak Goran Cvijanović.

FC KOPER: Simčič, Andrejašič, Šme, Blažič, Pučko, Guberac, Štromajer, Rahinovič, Kokol, Tomić, Smrtnik (još su igrali: Adam, Paravič, Salkič, Marčeta, Zlatič, Lotrič, Vekić, Štulac, Črnigoj, Srečkovič, Reja, Šćulac).

HNK RIJEKA: Vargić, Tomečak, Knežević, Lešković, Bertoša, Cvijanovič, Mišić, Jugović, Tomasov, Sharbini, Krstanović (još su igrali: Leovac, Samardžić, Mitrović, Močinić, Ajayi, Ivančić, Balaj, Rebernik, Špikić, Dangubić).

Koper – Rijeka 2:1 (1:0 Rahinovič, 2:0 Šćulac, 2:1 Leovac)

Snimku utakmice možete pogledati na linku www.youtube.com/watch?v=o3YAxSwqZhg

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram