Povežite se s nama

Sport

Vaterpolisti Primorja: Dočekujemo Vojvodinu na valu pozitivnih vibracija

Objavljeno

naNakon jutarnjeg treninga Primorjaša, loptu su zamijenili riječima odnosno tiskovnom konferencijom koja se održala u Trofejnoj sali Bazena Kantrida. U stolice ispred reportera uskočili su pomoćni trener VK Primorja EB Boban Voštić i primorjaški bek Marko Blažić.

Tiskovna konferencija je održana u susret četvrtom kolu Regionalne vaterpolo lige, u kojem na našem plivalištu dočekujemo VK Vojvodinu, koja je među ostalima i naš sparing partner, a posljednji put bili su na Kantridi početkom ove godine.

Razmišljanja pomoćnog trenera Voštića: “Na jednom valu pozitivnih vibracija koje su nastupile prvenstvenom pobjedom protiv Kopra u prošlom kolu dočekujemo Vojvodinu. Dečki izuzetno dobro rade, iako smo imali određenih poteškoća izostankom Rakovca, Blažića zbog manjih zdravstvenih problema kao i već duži izostanak kapetana Peroša. Pripremu utakmice bazirali smo na iskusnom Ranđiću, a tu je i centar Vasin kao i Radulović na desnoj strani. Iako naglašavam da je tjedan odlično odrađen te je s naše strane sve spremno za sutrašnji duel.”

Igrački aspekt pridonijelo je mišljenje Marka Blažića: “Smatram da nas čeka teška utakmica, Vojvodina je kvalitetan suparnik. Iako imaju dobre pojedince, smatram da će se utakmica lomiti u zadnjim minutama. Trenirali smo odlično, vjerujem da ćemo dati maksimum u vidu borbenost i žestine dobrim plivanjem što nam mora donijeti nove bodove, odnosno pobjedu.”

Iz Primorja ističu i kako imaju akciju tijekom cijelog studeno – 50% jeftinija godišnja ulaznica, za 150,00 kn dobiva se ulaz na sve utakmice koje se odigravaju na Bazenima Kantrida kao i navijačka majica. Za informacije javiti se u Ured kluba ili na vaterpolo.klub.primorje@gmail.com.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram