Povežite se s nama

Sport

Vaterpolisti Primorja poraženi na domaćem terenu od Solarisa

Objavljeno

na
Vaterpolisti Primorja EB na domaćem terenu nisu uspjeli nastaviti dobar rezultatski niz ove subote te su poraženi od igrača Solarisa rezultatom 4:7.

Prva četvrtina

Nakon što su Primorjaši uzeli prvu loptu, održala se minuta šutnje za nedavno preminulog Igora Koprivnikara dugogodišnjeg prijatelja kluba i člana uprave. Obje strane su uputile šuteve na gol, a u sljedećem primorjaškom napadu Erak radi isključenje, no bez našeg pogotka. Kapetan Solarisa Vlahović postiže pogodak za 0:1 gostiju. Paparić efektno vrti Štrkalja za novi igrač više i pogodak za 1:1 Blažića. Kreković Karlo radi novo isključenje za Solaris, no bez pogotka naših. Car pronalazi slobodnog kapetana Primorjaša Peroša koji postiže prvo vodstvo za Primorjaše 2:1. Paparić stvara novog igrača više isključenjem Koprčine. Putt zabija novi pogodak za Riječane i 3:1. Rakovčeva osobna pogrješka je povod za time-out klupe Solarisa. Sudovi dosuđuju diskutabilan peterac Caru, koji realizira Vlahović za 3:2. Tkač dobiva isključenje u plivanju u obranu, no Čubranić obranjuje šut. Peroš radi isključenje na strani Solarisa, a gosti golom Pelicarića izjednačuju na 3:3. Trener Hinić zove time out, a Vrliću na dva metra tope loptu za novi napad Solarisa i kraj prve četvrtine.

Druga četvrtina

Prvu loptu uzimaju gosti, Čubranić brani, a Blažić petlja oko lopte i novi napad Solarisa. Domaći i gosti izmjenjuju nekoliko napada bez pogotka. Komadina dobiva isključenje s pravom zamjene, a trener Hinić zove time-out. Napad bez gola, stvara kontru Vlahovića za novo vodstvo gostiju 3:3. Kreković dobiva drugu osobnu pogrješku, no naši ne zabijaju pogodak. Obostrano isključenje dobivaju Erak i Vrlić, a Putt gubi loptu. Kreković zove time-out. Rakovac dobiva isključenje što je ujedno i kraj četvrtine.

Treća četvrtina

Prvi napad uzimaju Primorjaši, no golman gostiju brani. U drugom napadu, Štrkalj pogađa Čubranića. Putt dobiva novo isključenje, koje rezultira pogotkom  4 za 3:5. Blažić radi novo isključenje, što koristi Begović za 3:6. U sljedećem napadu time-out zovu Primorjaši, no i dalje bez pogotka. Lipar dobiva isključenje na Papariću. Nakon nekoliko napada Solaris zove time-out. Vrlićev pokušaj loba, završava u rukama golmana Solarisa. Erak radi treće isključenje. Lopta u rukama gostiju za kraj treće četvrtine.

Četvrta četvrtina

Brubnjak uzima posljednje plivanje za loptu u četvrtini. Plivanje za pogodak s obje strane. Putt dobiva isključenje, a Kreković zove time-out. Nakon obrane igrača više, Kreković radi isključenje na Tkaču. Po igraču više Čunko dobiva isključenje. Nakon isteka igrača više i novog napada naizgled bespomoćan šut Bušelića ulazi u Primorjaška vrata. Lipar dobiva isključenje, a Putt zabija nakon 2 četvrtine bez gola za 4:7.  Potom nekoliko šuteva s obje strane zaključuju četvrtinu.

“Naizgled dobar početak ipak nije donio ono što smo svi priželjkivali revanš za 1.12.2019. godine i poraz u zadnjem susretu. Gosti su osjetili prednost i postigli nekoliko pogodaka uz naše dvije četvrtine bez postignutog pogotka. Čestitke Solarisu jer je izjednačenim rezultatom Vojvodine i Radničkog plasirao se na drugo mjesto tablice i nadmetavanje s pretposljednjim iz A1 RVL – vjerojatno Partizanom. A nama sada slijedi PH i daljnje natjecanje u okviru istog”, poručili su iz kluba nakon utakmice.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram