Povežite se s nama

Sport

Vaterpolisti Primorja u Marseilleu poraženi od Mađara

Objavljeno

naVaterpolisti Primorje Erste bank odigrali su u subotu, 13. listopada, navečer svoju prvu utakmicu druge faze LEN Euro kupa koja se održava u Marseilleu u Francuskoj. Nažalost, Riječani su poraženi u utakmici protiv BVSC Budapest.

PRVA ČETVRTINA

Kovacs je otvorio četvrtinu isključenjem. Zatim su Rakovac i Vrlić zaradili osobnu pogrješku, što koristi Csapo za 0:1. Czigany i Kovacs dobivaju isključenje, a trener Hinić zove time-out. Igrač više se ne realizira, a isključenje dobiva Čunko. Sudac utakmice se odlučuje na obostrano isključenje Tkača i Csapa. Uspješniji u toj situaciji pokazuje se Torok za 0:2. Po isključenju Meszarosa, Babić zabija za 1:2. Odmah potom zarađuje isključenje što koriste Mađari i Torok za 1:3. Isključenja Pasztora i Ambrusa rezultira tek time-outom trenera BVSC-a i krajem četvrtine.

DRUGA ČETVRTINA

Vrlić je započeo četvrtinu isključenjem, a u sljedećem napadu Čunko zabio za 2:3. Ubrzo Varnai uvećava vodstvo na +2 i 2:4. Babić dobiva isključenje, a klupa Zugla zove time-out. Mađari vješto koriste minutu odmora za 2:5 i pogodak Pasztora.  Rakovac dobiva isključenje s pravom zamjene, a Szabo zabija za 2:6, što primorava trenera Hinića na pozivanje time-outa. Czigany dobiva time-out, a dugi period bez gola prekida gol Maroša Tkača za 3:6. Ipak velika prednost se vraća pogotkom Sugara za 3:7. 24 sekunde prije kraja kapetan Peroš zabija za 4:7. Četvrtinu zaključuje Aksentijević osobnom pogreškom.

TREĆA ČETVRTINA

Babić otvara četvrtinu svojim trećim isključenjem, a slijedi ga Vrlić s isključenjem s pravom zamjene. Po tom događaju trener BVSC-a zove time-out. Igrač više se ne iskorištava te se stvara igrač više u našem napadu isključenjem Csapa. Situaciju igrača više poentira Brubnjak za 5:7. Blažić radi osobnu pogrješku, a trener Hinić dobiva žuti karton. Ipak izmjenom strana nekoliko puta, Čunko dobiva isključenje. Treću osobnu pogrješku Meszarosa trener Hinić iskorištava za time-out. Možda ne u igraču više, ali u napadu Aksentijević pogađa za 6:7. Tkač griješi, a igrača više iskorištava Letay za 6:8. Czigany dobiva isključenje s pravom zamjene, a četvrtinu zaključuje još jedno isključenje s pravom zamjene i to našeg Čunka.

ČETVRTA ČETVRTINA

Četvrtu četvrtinu otvara gol Sugara za 6:9.  Seriju isključenja započinje Letay, nastavlja Peroš zaključuje Torok i pogodak Ambrusa za 6:10. Prednost smanjuje Tkač na 7:10. Peroš dobiva isključenje s pravom zamjene. Nakon promjene posjeda u naše ruke trener Hinić zove time-out, nakon kojeg naš stručni stožer dobiva isključenje. Tkač dobiva treće isključenje, a igrača više poentira Letay za 7:11. Time-out klupe BVSC-a i pogodak Letayja za konačnih 7:12 zaključuju četvrtinu.

“Čestitke dečkima na dobrom otporu i igri, kao i suparnicima na pobjedi. Utakmica je tempom bila u egalu, a mi se sutra okrećemo novom protivniku starom znancu Primorcu iz Kotora tražeći prvu pobjedu na turniru”, poručili su iz Primorja EB.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

BSH Carnival party u Operi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram