Povežite se s nama

Crna kronika

Velika akcija specijalaca, razbijen “narko lanac”

Objavljeno

naInterventne i specijalne snage policije na riječkom i istarskom području imali su iznimno naporna dva dana. Uhićene su čak 22 osobe u sklopu velike akcije razbijanja narko lanca na širem području.

Kako javlja Novi list, specijalci su jučer i danas u velikoj akciji na području Rijeke, Istre i Zagreba priveli 22 osobe osumnjičene da su činile veliki dilerski lanac koji se sastojao od dvije međusobno povezane zločinačke narko organizacije koje su riječko, istarsko, ali i zagrebačko područje opskrbljivali kokainom, heroinom i raznim drugim drogama. Tvrdi se da su na drogi zajedno zaradili  4.750.000,00 kuna.

Svi privedeni su u Rijeku, saslušani u USKOK-u i na koncu  predvečer je 16 osoba prepraćeno u Županijski sud u Rijeci dežurnoj sutkinji istrage Kseniji Zorc, kako dalje donosi Novi list, s prijedlogom za određivanje istražnog zatvora. Kako saznajemo jedini osumnjičeni koji nije uhićen okrivljenik je koji živi u Nizozemskoj i koji je bio veza i dobavljač droge za ove skupine. Osim preko Nizozemske droga se nabavljala iz Istre i sa zagrebačkog područja.Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram