Povežite se s nama

Vijesti

Velika čistka u Poreznoj upravi Rijeka?!

Objavljeno

na


Veliki potresi ovih dana prema svemu sudeći pogađaju Poreznu upravu u Rijeci, kako otkriva Riječki pokret otpor. Upravo su oni na svojoj Facebook stranici u četvrtak navečer objavili informaciju kako je smijenjeno nekoliko visokorangiranih djelatnica.

Prema njihovim navodima smijenjena je pročelnica područnog odjela Višnja Felker, šefica službe za nadzor Renata Kufner i šefica odjela za ovrhe Ksenija Pogačić Luštica.

“U Rijeci provedena tajna deložacija čelnih “curica” porezne uprave (Felker, Kufner, Luštica), a ne smijemo zaboraviti niti smjenu Tee Borčić. Da se to dogodilo u bilo kojem gradu bila bi udarna vijest, na svim TV postajama, ali Rijeka i njen umreženi kriminal ostali bi u tajnosti da ih redovito ne j… Pokret otpora – Riječani protiv korupcije”, navodi se u njihovoj objavi na Facebooku te nastavljaju:

“Obećali smo sugrađanima “očistiti ” Rijeku i to ćemo učiniti. Možda Vam se čini sporo, kao i nama, ali ne možete niti zamisliti koji otpor pružaju ti umreženi kriminalci. Podsjetit ću Vas bez imalo skromnosti, ponosna na sve one koji sudjeluju u našoj borbi da u dvije godine našeg djelovanja smijenjeni su: Linić, Hrast, Borčić, Marković, Kosić, Felker, Kufner i Luštica. Neki misle da su se spasili odlaskom u mirovinu, ali varaju se, Drugo poluvrijeme zvano ODGOVORNOST tek dolazi svima. Na našem velikom transparentu poruka onima koji su još u “službi” – i vi dolazite na red”, poručuju iz Pokreta otpora.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram