Povežite se s nama

Vijesti

Velika čistka u Poreznoj upravi Rijeka?!

Objavljeno

na
Veliki potresi ovih dana prema svemu sudeći pogađaju Poreznu upravu u Rijeci, kako otkriva Riječki pokret otpor. Upravo su oni na svojoj Facebook stranici u četvrtak navečer objavili informaciju kako je smijenjeno nekoliko visokorangiranih djelatnica.

Prema njihovim navodima smijenjena je pročelnica područnog odjela Višnja Felker, šefica službe za nadzor Renata Kufner i šefica odjela za ovrhe Ksenija Pogačić Luštica.

“U Rijeci provedena tajna deložacija čelnih “curica” porezne uprave (Felker, Kufner, Luštica), a ne smijemo zaboraviti niti smjenu Tee Borčić. Da se to dogodilo u bilo kojem gradu bila bi udarna vijest, na svim TV postajama, ali Rijeka i njen umreženi kriminal ostali bi u tajnosti da ih redovito ne j… Pokret otpora – Riječani protiv korupcije”, navodi se u njihovoj objavi na Facebooku te nastavljaju:

“Obećali smo sugrađanima “očistiti ” Rijeku i to ćemo učiniti. Možda Vam se čini sporo, kao i nama, ali ne možete niti zamisliti koji otpor pružaju ti umreženi kriminalci. Podsjetit ću Vas bez imalo skromnosti, ponosna na sve one koji sudjeluju u našoj borbi da u dvije godine našeg djelovanja smijenjeni su: Linić, Hrast, Borčić, Marković, Kosić, Felker, Kufner i Luštica. Neki misle da su se spasili odlaskom u mirovinu, ali varaju se, Drugo poluvrijeme zvano ODGOVORNOST tek dolazi svima. Na našem velikom transparentu poruka onima koji su još u “službi” – i vi dolazite na red”, poručuju iz Pokreta otpora.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže