Povežite se s nama

Mozaik

Vikend smijeha i magije ove subote u opatijskom hotelu Ambasador

Objavljeno

na
Ove se subote, 2. prosinca, u hotelu Ambasador u Opatiji održava večer stand up-a i iluzije, koja donosi  uzbudljiv spoj vrhunskog stand up nastupa jednog od najpoznatijih hrvatskih komičara Gorana Vugrinca te fascinantnih mađioničarskih trikova Luke Vidovića. 

Goran Vugrinec, član LAJNAP ekipe, koja uključuje istaknuta imena poput Vlatka Štampara, Aleksandra Curač-Šarića, Tomislava Kozačinskog Koze i Saše Turkovića, pružit će vam nezaboravno iskustvo smijeha. Sa više od 800 nastupa u svojoj karijeri, Vugrinec je osvojio publiku diljem Hrvatske, regije te čak i u internacionalnim destinacijama poput Londona, Cape Towna, Barcelone i Budimpešte. Njegovo iskustvo obuhvaća i televizijske nastupe, uključujući RTL-ov “Klub Smijeha”, “Total Wipeout” te “Standupexpress” na Comedy Centralu Extra.

Uz stand-up komediju, na pozornici će se pojaviti i mađioničar Luka Vidović čija fascinantna priča o usponu od studiranja glume do nastupa u Monte Carlu pred princom Albertom II od Monaka svjedoči o njegovom izuzetnom umijeću i profesionalizmu.

Ulaznice su u prodaji u sustavu Eventim po cijeni od 22 eura.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.01.2024.
Obavještavamo javnost o radovima na sanacija nogostupa, rubnjaka i parkirališta u Ulici Miroslava Krleže (od kućnog broja 16 do kućnog broja 20). Početak radova je dana 10. siječnja 2024. g., a planirano trajanje radova je do dana 19. siječnja 2024. g. Ovim putem molimo stanare da vozila ne parkiraju na navedenom dijelu lokacije, a ostale sudionike u prometu na povećan oprez.

Fiuman Plus

Društvene mreže