Povežite se s nama

Mozaik

Započeo Cvjetni sajam kod Konta s vrlo bogatom ponudom

Objavljeno

na


Od 8. do 12. svibnja ispred hotela Kontinental održava se peto izdanje Cvjetnog sajma kod Konta, koji i ove godine posjetiteljima nuditi brojne proizvode izlagača iz cijele Hrvatske.

Na Cvjetnom sajmu kod Konta ovoga puta svoje proizvode ponudilo je 40 izlagača iz Slavonije, Međimurja, Zagreba, Istre, Gorskog kotara i Metkovića, a posjetitelji imaju priliku kupiti sadnice cvijeća, trajnice, sukulente i aromatično bilje. Bogatoj ponudi sajma doprinose i brojni OPG-ovi, koji nude prirodne sokove od aronije, mente, jabuke i grožđa, likere i rakije. U ponudi se nalaze i razne vrste meda i džemova, kao  i prirodna kozmetika, kreme, hidrolati, eterična ulja te i vrtni i kuhinjski pribor po popularnim cijenama.

Na sajmu se nalazi i ART kutak s raznim dekorativnim predmetima, suvenirima, ručnim radovima, ukrasnim i mirisnim svijećama, knjigama i lončarskim proizvodima.

Posjetitelji mogu uživati i u prirodnom sladoledu iz Istre, fritulama, svježem voću i povrću, ali i domaćim suhomesnatim proizvodima iz Slavonije i Istre.

I ovoga će puta djelatnici KD Čistoća u sklopu sajma besplatno dijeliti sadnice, i to u petak, 10. svibnja u 10 sati.

Radno vrijeme sajma, čiji je organizator TD Rijeka plus, je svakog dana od 8 do 20 sati.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.05.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, dana 10. i 11.svibnja raditi skraćeno: dana 10.svibnja od 6:30-13 sati, a dana 11.svibnja od 7:30 do 12 sati. Korisnici plaćanje za mjesečne parkirne karte mogu izvršavati kao i do sada, putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže