Povežite se s nama

Sport

Započinje turnir Ičići Master 2018 s rekordnim brojem ekipa

Objavljeno

na
Ičići MASTERS 2018., u organizaciji Hrvatskog odbojkaških saveza i Kluba odbojke na pijesku Opatija, ove se godine može pohvaliti rekordnim brojem prijavljenih ekipa (20 muških i 20 ženskih), koji su za to imali prilike do 6.8. u 12 sati. Za nagradni fond od 50.000 kuna u glavnom dijelu turnira igrat će 16 muških i 16 ženskih parova. Ičići MASTERS 2018. biti četvrti turnir u sklopu Otvorenog prvenstva Hrvatske te jedini kojeg krasi MASTERS titula.

Nadali smo se prijavama iz cijele regije, no ovogodišnji broj prijavljenih i muških i ženskih parova premašio je sva naša očekivanja stoga smo broj ženskih ekipa s 12 povećali na 16. U glavnom dijelu turnira sudjelovat će najbolji hrvatski muški par, a stižu nam trenutno najjača tri para s muške slovenske scene odbojke na pijesku te također druga i treća najjača ekipa iz Srbije. Jednaku dozu napetosti očekujemo i na ženskim utakmicama! Bit će ovo vrlo zanimljiv turnir, izjavio je Ivan Đorđević, sportski direktor Kluba odbojke na pijesku Opatija.

Turnir će početi kvalifikacijama već danas, u četvrtak s početkom u 16 sati, dok će glavni dio turnira trajati od petka do nedjelje. Posljednji dan turnira rezerviran je za finalne mečeve te utakmice za treća mjesta koje će se igrati na glavnom terenu, a snimat će ih Arena Sport i Sportska televizija.

Gledatelje, osim fantastičnih odbojkaških utakmica, očekuju bogate nagrade koje su osigurali brojni sponzori, a ulaz je besplatan.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram