Povežite se s nama

Sport

Završene kvalifikacije Ičići Master Croatia Opena, sad kreće borba za nagradni fond od 50.000 kuna

Objavljeno

naU poslijepodnevnim satima tijekom četvrtka održan  je kvalifikacijski dio 6. Ičići Masters Croatia Open-a. 

U ženskoj konkurenciji za jedno od preostalih šest mjesta u glavnom djelu turnira borilo se  12 parova, a u muškoj konkurenciji njih 8.

Ovaj dio natjecanja održan je po sistemu jednostruke  eliminacije što znači da su pobjednici odigranih utakmica zaslužili nastavak razigravanja, a gubitnici će ostatak turnira navijati za svoje favorite.

Od petka  najbolji pjeskaši i pjeskašice zauzet će glavnu plažu Ičića, a u nedjelju  ćemo saznati pobjednike.  Ukupno 16 muških i 16 ženskih parova boriti za titulu najboljih pjeskaša  Ičića 2019.

U ženskoj konkurenciji to su: Radanović/Vrbanc, Bosnar/Josić, Bečić/Bečić, Poljak/Krivić, Ovčina/Šutalo, Drviš/Milin, Krmpotić/Kezerić, Koraca/Volarić, Škarić/Aleksić, Stanković/Varga, Pavlaković/Barišić, Frančić/Bulović, Buvinić/Renko Ilić, Žužek/Špoljarić, Skarlovnik/Pešić, Šahinović/Ivić. 

U muškoj konkunrenciji: Skorin/Zelenika, Štorc/Jerčić, Bogdanović/Šćerbakov, Pušonjić/Rajković, Đirlić/Karaula, Zeljković/Bošnjak, Kljajić/Kljajić, Gavrilov/Šormaz, Zhukouski/Zhukouski, Pokeršnik/Zemljak, Pavlović/Pribanić, Dukić/Tomljanović, Čuk/Vetrih, Berk/Grut, Ličina/Osojnak, Roj/Bažec.

Sistem natjecanja glavnom turnira je dvostruka eleminacija što znači da je za ispadanje potrebno izgubiti u repasažu, odnosno dvije  utakmice.

U petak, osim atraktivnih poena, kolektiv Liminal organizira beach party, a osim renomiranih DJ-eva nastupit će i mlada opatijska rap grupa Reinkarnacija. Party se nastavlja u plesnom ritmu i u subotu.

Publika će tijekom turnira imati priliku sudjelovati i u nagradnim igrama za koje su sponzori turnira osigurali vrijedne nagrade.

Ovog vikenda pravo mjesto za kupanje, zabavu i odmor uz odličan pogled  na sportske terene su Ičići, navodi se u priopćenju.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

BSH Carnival party u Operi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram