Povežite se s nama

Sport

Želite u Rijeci fitness centar s pješčanom podlogom?

Objavljeno

na
Mladi start-up tim zainteresirao nas je svojom idejom o otvaranju fitness centra s pješčanom podlogom.

Suvremeni sjedilački način života donosi brojne probleme (križobolju, pretilost, depresiju…). Najbolje rješenje je vježbanje, ali mnogima je tradicionalno vježbanje otežano radi već postojećih problema.

Svoju viziju ugodnijeg i prirodnijeg načina vježbanja predstavio nam je start-up tim Sand Vision. Do ideje su došli višegodišnjim radom u fitness industriji uvidjevši prednosti bosonogog vježbanja, naročito na pijesku. Želja im je upoznati i druge s prednostima vježbanja na pijesku te im omogućiti da ponovo osjete radost kretanja.

“Osim za rehabilitaciju ovakav trening je koristan i za rekreativce i vrhunske sportaše radi povećane potrošnje kalorija i aktivacije više mišićnih vlakana. Mislili smo i na djecu, koja imaju sve više problema s držanjem i pretilosti te ćemo im stručno osmišljenim programima korigirati nepravilnosti kroz igru”, rekao nam je Vinko Anzulović o svojim planovima.

Tim je u fazi istraživanja tržišta kako bi kreirao najbolje programe vježbanja, stoga vas mole za ispunjenje kratke ankete o vašim vježbačkim navikama i stavovima. Ukoliko želite saznati više o samom centru potražite ih na Facebook stranici Sand Vision.

Foto: Roberto Beach

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram