Povežite se s nama

Mozaik

Željko Pervan nastupa u HKD-u na Sušaku

Objavljeno

na


Zahvaljujući proslavi 15. obljetnice rada regionalne TV postaje Kanal Ri, u subotu 17. siječnja svi fanovi stand-up komedije doći će na svoje zahvaljujući nastupu poznatog Željka Pervana.

Radi se o jednom od najboljih hrvatskih televizijskih i stand-up komičara kojeg nije potrebno previše predstavljati, a u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku nastupa 17.01. s početkom u 19:30 sati.

Predstava “Na rubu Europe 2” sigurno će privući veliki interes publike, a ulaznice po cijenama od 50 i 70 kuna moguće je još uvijek nabaviti na sljedećim prodajnim mjestima: Foto Revija, Ex Libris, New Sound, Festival Opatija, na webu preko kulturaplus.com, a na sam dan predstave mogu se kupiti i na blagajni HKD-a.

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

28.11.2022.
Dana 29.11.2022.godine počinju radovi na održavanju kanalizacijskog kolektora u ulici Janka Polića Kamova. Za vrijeme izvođenja radova promet će se odvijati prema privremenoj prometnoj regulaciji, te se mole sudionici na poštivanje iste. Radovi će se provoditi u noćnom terminu (21-06 sati).Predviđeni završetak radova je 30.1.2023.godine

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram