Povežite se s nama

Vijesti

Živi zid održao prosvjed na Korzu

Objavljeno

naTrenutno treća po snazi politička stranka u Hrvatskoj, Živi zid, organizirao je u subotu diljem Hrvatske brojne prosvjede protiv bušenja Jadrana i zabrane malog ribolova.

Prosvjednici su se okupili u ukupno 11 hrvatskih gradova, uključujući i Rijeku, gdje su članovi Živog zida na Korzu iskazali svoje nezadovoljstvo planovima Vlade Republike Hrvatske o spomenutim pitanjima.

Na prosvjedu u Splitu je održan performans zapaljenja replike naftne platforme kako bi upozorili javnost na ogromnu ugrozu Jadranskog mora, ribljeg fonda, i turizma ukoliko bi došlo do postavljanja naftnih platformi na Jadranu i njihove eventualne havarije”, rekli su iz Živog zida.

“Želimo upozoriti da se ovime ugrožava tisućeljetna tradicija ribara i ljudi koji žive od turizma. Bilo kakva bušotina na Jadranu mogla bi nanijeti štetu Hrvatskoj idućih nekoliko desetljeća”, poručio je Antonio Dražović, član riječkog Živog zida, u razgovoru za HRT.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže