Povežite se s nama

Sport

Zlomislić iz Rijeke u Rumunjsku

Objavljeno

naVeznjak Rijeke Damir Zlomislić proljetni dio sezone 2014./15. odigrat će na posudbi u rumunjskom prvoligašu Brasovu. Riječ je o desetoplasiranoj momčadi rumunjskog prvenstva koju vodi nekadašnji trener Rijeke Vjekoslav Lokica.

“Damir je igrač koji je svojim odnosom prema klubu i pristupom na treninzima i utakmicama zadužio sve nas ali nevjerojatan peh i serija ozljeda udaljili su ga donekle od momčadi i razine igre koju je prikazivao kada je početkom prošle sezone došao na Kantridu. Iz tog razloga smo se odlučili na ovu posudbu koja bi mu trebala omogućiti kontinuitet utakmica i povratak na razinu na kojoj je bio prije godinu dana. Sudeći po njegovom karakteru, prilično sam siguran da će tamo dokazati kako mu je u budućnosti mjesto u dresu Rijeke”, rekao je Ivan Mance, zamjenik sportskog direktora HNK Rijeka.

Sam 24-godišnji veznjak zadovoljan je što će u kvalitetnoj ligi kakva je rumunjska dobiti priliku za povratak u natjecateljski ritam i dobiti kontinuitet utakmica.

“Na žalost, uz brojne prekrasne trenutke koje sam u dresu Rijeke doživio u posljednjih godinu i pol dana dogodili su se i oni manje lijepi koji su uzrokovani isključivo ozljedama. To me udaljilo od momčadi, utjecalo na samopouzdanje, sigurnost u igri… Odlazak u Brasov gledam kao priliku da redovitim nastupom dođem na razinu na kojoj sam bio kada sam došao u Rijeku i da se na kraju sezone vratim na Kantridu kako bih dokazao da za mene ima mjesta u Rijeci”, istaknuo je Damir Zlomislić koji se u nedjelju ujutro pozdravio sa suigračima i trenerima te privremeno Rijekin dres zamijenio onime rumunjskog prvoligaša.

HNK Rijeka

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Drive in party na Kantridi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram