Povežite se s nama


Originalna konceptualna manifestacije temeljena na 2000 upaljenih plamenova na jedinstvenom prostoru Trsatske gradine. Posebnost ovogodišnje manifestacije će biti, po prvi puta, izrađena svijeća sa 1000 plamenova u izvedbi PC Grupe.

Ova originalna manifestacija prvi puta je održana prilikom otvaranja Ljeta na Gradini 2014. godine i opravdala je sva očekivanja, odnosno bila je najposjećenija manifestacija od svih održanih manifestacija u sklopu prošlogodišnjeg Ljeta na Gradini.

Manifestacija je koncipirana na način da se posjetitelje provede kroz jedinstven prostor Trsatske gradine gdje će na različitim lokacijama moći uživati u različitim prezentacijama i vrstama svijeća, od onih ambijentalnih i visećih svijeća na sajlama pa do površina s upaljenim lučicama i stotina upaljenih lampiona i vrtnih svijeća.

Osim samog razgledavanja posjetitelji će moći uživati i u zvukovima harfe u izvođenju  profesorice Diane Grubišić Ćiković, plesnim pokretima skupine Ri Dance te u vokalnim izvedbama Nikoline Tomljanović uz pratnju Damjana Brnića na gitari.

Ulaz za posjetitelje otvara se u 21.30 h, a program počinje u 22.00 h. Ulaz je za posjetitelje slobodan.