Povežite se s nama

Sport

Babić: Pravo je bogatstvo imati Matoševića kao trenera u RK Zamet, a veseli nas i potpora Armade

Objavljeno

naPred rukometašima Zameta je domaća utakmica 14. kola Paket 24 Premijer lige u kojoj Zamet dočekuje ekipu Dubrovnika. Utakmica se igra u subotu u Centru Zamet s početkom u 19.00 h, a nešto više o aktualnostima u Zametu i samoj utakmici rekao nam je direktor Zameta Vedran Babić.

Rukometaši Zameta polusezonu su završili na diobi četvrtog mjesta što je uspjeh obzirom na protekle sezone?

“Upravo tako, to je naš najbolji plasman ostvaren na polusezoni u odnosu na nekoliko proteklih sezona. Uvijek smo razinu igre podizali kako je sezona odmicala i vjerujem da ćemo tako nastaviti i u ovoj sezoni.”

Potentnu ekipu s nekolicinom juniorskih reprezentativaca vodi proslavljeni Valter Matošević.

“Na početku sezone odluka uprave kluba bila je dovesti jako rukometno ime koje iza sebe ima zavidnu, po mogućnosti reprezentativnu, karijeru odnosno trenera koji ima ambiciju i želju za stvaranjem nekih novih reprezentativaca. Sve navedeno smo dobili u Valteru Matoševiću i smatram kako je veliko bogatstvo omogućiti igračima rad s takvim trenerom.”

U subotu se priprema rukometni spektakl na Zametu koji će obilježiti suradnja Armade i Zameta, suradnja će se možda nastaviti i u budućnosti?

“Izrazito nam je drago da će Armada organizirano doći na našu utakmicu i podržati nas. Svi dobro znamo što Armada predstavlja u našemu gradu. Vjerujem da će brojni posjetitelji uživati u jednom pravom rukometnom spektaklu i naravno našoj pobjedi. Naravno da bi nam poticaj Armade s tribina i u idućim utakmicama mnogo značio!”

Utakmica protiv Dubrovnika će imati humanitarnu notu?

“Tako je, ovom utakmicom Zamet se uključio u akciju “Mosa Bavlju” u sklopu koje se prikupljaju novčana sredstva za bolesnog roditelja jednog našeg mladog rukometaša i člana Armade, tako da će kompletan prihod od prodaje ulaznica ići za navedenu akciju.”

Uoči početka same utakmice pripremate show? Interes javnosti za ovu utakmicu je velik?

“Uoči utakmice igrači će istrčati uz nekoliko desetaka reflektora, scenskih uređaja i lasera! Istrčavanje počinje u 18.45 h. Interes javnosti je zaista velik i očekujem odličnu atmosferu na tribinama, a u spektaklu će uživati i oni koji ne budu s nama u dvorani obzirom da smo dogovorili direktan TV prijenos na Planet sportu”, rekao je Babić.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

BSH Carnival party u Operi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram