Povežite se s nama

Biznis

Besplatna radionica o odnosima s javnošću

Objavljeno

na
U organizaciji Primorsko-istarske podružnice Hrvatske udruge odnosa s javnošću započinje ciklus stručnih predavanja i radionica  “Kako nas mogu spasiti ili uništiti odnosi s javnostima”.

Prvo predavanje i radionica pod tim nazivom održat će se u četvrtak 12. ožujka 2015. u 13 sati na Ekonomskom fakultetu u Rijeci. Predavanje će voditi priznata stručnjakinja za odnose s javnošću Aleksandra Kolarić, predsjednica HUOJ-a.

Pozivaju se svi članovi HUOJ-a, kao i svi oni koji se profesionalno bave odnosima s javnošću i srodnim poslovima te oni koji bi željeli naučiti i steći dodatne vještine iz ovog područja koje je važno u svim segmentima poslovanja i čini sastavni dio suvremene poslovne kulture. Na sve radionice uključivat će se i zainteresirani studenti. Uz Primorsko-istarsku podružnicu Hrvatske udruge za odnose s javnošću, partner je projekta Ekonomski fakultet u Rijeci u čijem se će prostoru i održavati ove edukacije.

Radionice će se održavati kontinuirano, do kraja kalendarske godine predviđeno ih je sedam. Obuhvatit će širok spektar tema iz područja odnosa s javnošću, a predavači će biti renomirani PR-stručnjaci s bogatim praktičnim iskustvom. Prema riječima Dunje Pavešić, predsjednice Primorsko-istarske podružnice HUOJ-a, cilj je ovih edukacija unaprjeđenje znanja iz raznih područja odnosa s javnošću, povezivanje kolega i struke te utjecanje na njezin daljnji razvoj i reputaciju.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

12.05.2023.
Obavještavamo korisnike parkirališta u Ulici Senjsko pristanište da će u nedjelju, 14. svibnja 2023. godine od 07 do 18 sati na snazi biti privremena zabrana parkiranja, na istočnom dijelu parkirališta uz ogradu i na kružnom toku na spoju s Demetrovom ulicom, zbog prolaza autobusa radi transfera putnika s kruzera. Vozila zatečena na navedenoj lokaciji premjestiti će specijalno vozilo “pauk”.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram