Povežite se s nama

Crna kronika

Brzinom od 130 km/h se zabio u zid kod Kikovice

Objavljeno

na
Portal Fiuman.hr nepunih sat vremena nakon prometne nesreće u subotu navečer izvijestio je o tragičnom događaju na autocesti Rijeka – Zagreb kod naplatnih kućica Kikovica iz smjera Rijeke.

U toj teškoj prometnoj nesreći poginuo je jedan muškarac nakon što se automobilom zabio u betonski zid koji razdvaja naplatne kućice.

Dnevni list 24 sata sata donosi i detaljnije informacije o tom strašnom događaju…

Djelatnici Carine zaustavljali su u subotu navečer vozila na naplatnim kućicama kraj Kikovice koja nisu smjela na autocestu. Odjednom ih je omeo snažan udarac. Vozač Opel Corse zabio se velikom brzinom u betonske razdjelnike ispred naplatnih kućica.

Radnici Carine odmah su prekinuli posao i pritrčali u pomoć. Među prvima na mjesto nesreće stigao je čitatelj 24sata koji je zajedno s još trojicom prijatelja gasio požar koji je planuo na automobilu.

“Vraćali smo se s posla, a ispred naplatnih kućica ugledali smo automobil u plamenu. Zapalio se prednji kraj auta. Uzeli smo vatrogasni aparat i krenuli gasiti požar”, kaže čitatelj. Od siline udarca motor auta je izletio iz ležišta, a ostali dijelovi automobila bili su razbacani po cesti.

“Bilo je strašno. No prijatelji i ja bili smo smireni te smo uspjeli ugasiti požar na prednjem kraju Opela. Kad smo ga ugasili, prišli smo automobilu kako bismo vidjeli ima li koga u njemu.”

“Nažalost, na sjedalu vozača bio je muškarac koji je preminuo”, rekao je čitatelj. Dodaje kako su carinici koji su vidjeli nesreću rekli da je brzina automobila bila sigurno 130 kilometara na sat i da vozač nije kočio.

Iz riječke policije priopćili su kako je nakon udarca u betonske razdjelnike kraj Kikovice Ivan Pirši (38), vozač Opel Corse, na licu mjesta poginuo.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram