Povežite se s nama

Vijesti

Crveni križ preuzeo donaciju od 50.000 kuna s humanitarnog karnevalskog gala partyja

Objavljeno

na
Na ovogodišnjem Humanitarnom karnevalskom Gala partyju prikupljeno je 50.000 kuna namijenjenih za pomoć izbjeglicama iz Ukrajine putem Crvenog križa.

Vrijednu donaciju direktorici Gradskog društva Crvenog križa Rijeka Petri Šuljić uručili su riječki gradonačelnik Marko Filipović, predsjednik Rotary kluba Rijeka – Sv. Vid Goran Orlić i direktor Turističke zajednice grada Rijeke Petar Škarpa.

Petra Šuljić zahvalila se na donaciju koja je, kako je istaknula, došla u pravom trenutku. „Trenutno skrbimo o 688 osoba raseljenih iz Ukrajine. Do sada su oni dva puta mjesečno dobivali pakete hrane i higijene. Trenutno je došlo do promjene pa će se takvi paketi dijeliti jednom mjesečno, a ovaj iznos svakako će nam pomoći za tu namjenu“, rekla je Šuljić.

Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

30.08.2023.
Dana 31.08. počinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Tihovac. Sanacijom će biti obuhvaćeno oko 1000 kvadrata kolnika. Predviđeno trajanje radova je dva dana, ovisno o vremenskim prilikama. U vrijeme radova, na snazi će oba dana biti zabranjeno prometovanje za sva vozila od 7 do 15 sati. Mole se sudionici u prometu na poštivanje privremene prometne regulacije, i korištenje alternativnog pravca kroz Ulicu Vlade Grozdanića.

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram