Povežite se s nama

Mozaik

Čujemo s(v)e vidimo besplatne edukacije za mlade

Objavljeno

na
Projekt ČUJEMO S(V)E VIDIMO  je  on-line platforma i besplatne edukacije za članove udruga mladih i za mlade

Besplatne edukacije i zajedničko druženje putem kojih će udruge imati priliku predstaviti se i stvoriti on-line platformu za međusobnu suradnju i partnerstvo.

Sredstva EU fondova sve su više dostupnija Hrvatskoj ali nedovoljno iskorištena od strane civilnih udruga. Kako bi stvorili sinergiju kroz edukaciju i suradništvo, udruga Ri Rock i udruga Kombinat udružili su se pod projektom “Čujemo s(v)e vidimo” putem kojeg namjeravaju educirati udruge o upravljanju i održivom razvoju, potaknuti ih na razvoj socijalnog poduzetništva i uključivanje  mladih socijalno isključenih nezaposlenih osoba, te umrežiti sve organizacije civilnog društva putem on-line platforme.

Projekt ukupne vrijednosti 196.153,04 kuna, u potpunosti je financiran namjenskim bespovratnim sredstvima EU (Europski socijalni fonda), Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva te sredstvima državnog proračuna RH (Ured za udruge Vlade RH).

Projekt omogućuje svim zainteresiranim predstavnicima i članovima udruga mladih i za mlade besplatnu edukaciju iz područja osmišljavanja, pisanja i provedbe europskih projekata, edukaciju ”menadžmenta volontera”, te edukaciju administrativno-financijskog djelovanja udruga. Osim edukacija, organizirat će se i zajedničko druženje putem kojih će udruge imati priliku predstaviti se, ali i razgovarati o problemima, ciljevima, težnjama i potrebama u dosadašnjem radu, na temelju čega će se stvoriti on-line platforma za međusobnu suradnju i partnerstvo.

Svi zainteresirani predstavnici/članovi OCD-a mladih/za mlade mogu se prijaviti putem prijavnog obrasca: http://goo.gl/forms/1gL9xQYdLl ili kontaktirati putem e-maila: cujemosvevidimo@gmail.com.

Također pozivaju sve udruge PGŽ-a da nam se pridruže na zajedničkom druženju i predstavljanju koje će se održati 24.02.2015 u 18h u Galeriji Studentskog kulturnog centra na adresi Kružna 8 (Palach) u Rijeci, te da svoje prisutstvo najave putem navedene e-mail adrese.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

12.05.2023.
Obavještavamo korisnike parkirališta u Ulici Senjsko pristanište da će u nedjelju, 14. svibnja 2023. godine od 07 do 18 sati na snazi biti privremena zabrana parkiranja, na istočnom dijelu parkirališta uz ogradu i na kružnom toku na spoju s Demetrovom ulicom, zbog prolaza autobusa radi transfera putnika s kruzera. Vozila zatečena na navedenoj lokaciji premjestiti će specijalno vozilo “pauk”.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram