Povežite se s nama

Vijesti

Filipović krenuo s video spotovima: Rijeka mora ostati otvorena, slobodna i svoja

Objavljeno

na
Nakon predstavljanja u medijima u petak, Marko Filipović, SDP-ov kandidat za riječkog gradonačelnika, danas se i video spotom obratio Riječanima:

– Rijeka je sinonim za toleranciju, otvorenost i slobodu. To nam nije palo s neba, za to smo se izborili i taj naš slobodni teritorij moramo čuvati pod svaku cijenu. To ne može nitko osim nas!, ističe Filipović i dodaje:

– Znam kako sustav funkcionira i znam kako pokrenuti stvari! Znam što je dobro u gradu, ali znam i što treba mijenjati. Želim da Rijeka postane urbana mediteranska prijestolnica i imam jasan plan kako pokrenuti i probuditi Rijeku. Rijeka je uvijek udarala ritam drugima i to će opet biti tako!

Filipović naglašava da Rijeka mora ostati otvorena, slobodna i svoja, ali isto tako, mora brže rasti.

– Moj cilj je da Rijeka postane moderan sveučilišni grad za novo doba – otvoren, zelen, kreativan i pun života. I napravit ćemo to!, poručuje Filipović koji je u predkampanju krenuo pod sloganom “Nova snaga grada”.

– Mislim da se svi možemo složiti kako je došlo vrijeme za jedan novi smjer u razvoju Rijeke, a za to je potrebna prava osoba. Mlad sam i kao zamjenik gradonačelnika stalno sam u kontaktu s ljudima te jako dobro znam što od mene očekuju. Dosad je odrađeno puno dobrih stvari za Rijeku, ali neke bih ja napravio drugačije. I zato tražim povjerenje Riječana na ovim izborima, poručuje Filipović.

Pogledajte video spot u kojem su sažete poruke s kojima se Marko Filipović predstavlja Riječankama i Riječanima.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram