Povežite se s nama

Izbori

Flego u Rijeci: IDS-ova lista je brana rastućem ekstremizmu u Hrvatskoj

Objavljeno

na
„Prije pet godina ovdje sam u mom studentskom gradu Rijeci započeo svoju priču mandata, a danas vam sa zadovoljstvom polažem račune. Što sam 2019. obećao, to sam isporučio. Sretan sam što sam pokazao da jedan zastupnik iz male Hrvatske itekako može napraviti razliku. Hrvatska ima na raspolaganju 26 milijardi eura za ceste, morske i zračne luke, željeznice, za velike prometne projekte. Idemo po drugi mandat da završimo posao!“, naglasio je nositelj liste broj 9 za europske izbore, kandidat broj 1 Valter Flego na konferenciji za medije danas u Rijeci. U pitanju je lista IDS-a i brojnih koalicijskih partnera.

– Luka Rijeka konačno ima jednak status kao ostale sjevernojadranske luke. Pozicioniranjem na čak dva dodatna europska koridora, Luka Rijeka postaje geostrateško važno središte. Za razvoj Rijeke iznimno je važna i željeznica. Stoga će izgradnja željeznice prema Zagrebu i dalje prema Mađarskoj osigurati da Luka Rijeka bude ključni faktor za ulaz i izlaz tereta u regiji, a gradit ćemo i novi most prema Krku, osvrnuo se Flego na benefite koje donosi zaključenje njegove prometne priče u Briselu te se osvrnuo na samu koaliciju.

– Rijeka, Kvarner i Istra ne smiju izgubiti svog predstavnika u Briselu. Pokažite mi onoga koji će se za naš kraj i naše ljude boriti srčanije i glasnije od čovjeka koji iz tog kraja dolazi. Velika mi je čast predstavljati našu široku liberalno centrističku koaliciju kao protutežu radikalizaciji i polarizaciji hrvatskog društva. Lista broj 9 je čuvar tolerantnog i otvorenog društva. Mi smo brana rastućem ekstremizmu u RH! Hrvatska je gurnuta udesno, a mi ćemo na ovim izborima pokazati da Hrvatska ostaje na liberalnom putu, na putu bezuvjetnog poštivanja ljudskih i građanskih prava, zaključio je Flego. 

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže