Povežite se s nama

Mozaik

Humanitarni koncert Ri Rocka i Armade za Ivana Bonetu

Objavljeno

na

Udruga Ri Rock u suorganizaciji sa Klubom navijača Armada Rijeka organizira humanitarni koncert u subotu 07. ožujka u klubu Palach za svog teško oboljelog prijatelja Ivana Bonetu.

Sada 23-godišnji Ivan Boneta do prije tri godine je bio zdrava osoba, ali je iznenadno obolio od tzv. bolesti krvožilnog sustava. U tri godine njegovog lječenja prošao je više teških operacija te je nakon jedne od njih dobio sepsu i ostao u komi tjedan dana.

Danas je on stopostotni invalid koji ide na dijalizu tri puta tjedno i čeka transplantaciju bubrega. Za njegovu bolest se smatra da je neizlječiva, ali uz pravilno lječenje može se držati pod kontrolom. Pošto njegovo lječenje djelomično pokriva zdravstveno osiguranje ostatak lječenja mora sufinancirat njegova obitelj.

Stoga su njegovi prijatelji sa zapadne tribine i Udruga Ri Rock odlučili organizirati humanitarni koncert gdje će sav novac od prodaje karata i majica biti uručen njegovoj obitelji za troškove njegovog daljnjeg lječenja. U samu organizaciju bit će uključen i njegov brat Kristijan Boneta.

Sviraju :
Krešo i Kisele Kiše
Gane RImatore
Good Rock’n Daddies
PHC

Pretprodaja karata i prodaja majica za huanitarni koncert kreće ovu subotu na Jadranskom derbiju Rijeka – Hajduk od 15h. Karte će se prodavati u kafiću ispod centralne tribine svaku domaću tekmu po pretprodajnoj cijeni od 30 kuna, a u prodaji će biti i majice po cijeni od 5o kuna.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram