Povežite se s nama

Vijesti

IDS i Kvarnerska inicijativa zajedno na izbore u Opatiji

Objavljeno

na
“Učinit ćemo sve što je u našoj moći da upravljanje Opatijom bude kvalitetnije i transparentnije. Vjerujemo da će građani na izborima 16. svibnja prepoznati ono što  nudimo” – izjavili su danas u Opatiji prilikom objavljivanja sporazuma o koaliciji Kvarnerske inicijative-regionalne platforme i IDS-a predstavnici ovih dviju stranaka predvođeni Antom Štampalijom, predsjednikom Kvarnerske inicijative i Isidorom Rajković, predsjednicom opatijskog IDS-a. 

Štampalija je zahvalio koalicijskim partnerima što su, kako je sporazumom predviđeno, podržali njega kao kandidata za gradonačelnika. Napomenuo je da su razgovore o suradnji započeli još u rujnu prošle godine. 

Kako je rekla Isidora Rajković, potpisivanje suradnje Kvarnerske inicijative i IDS-a je logičan slijed događaja nakon što su u međusobnom kontaktu uvidjeli sličnosti svojih programa, dodajući da je koaliciji dviju stranaka namjera, da ukazujući na probleme Grada i način njihova rješavanja, motiviraju birače i povećaju izlaznost na izbore.

U izbornom sporazumu IDS i Kvarnerska inicijativa usuglasili su detalje izborne suradnje koji uključuju raspored mjesta na listi koju će predvoditi Ante Štampalija, te naredne javne istupe na kojima će detaljno biti predstavljene točke programa ove dvije stranke, prije svega usmjerene na olakšavanje i poboljšavanje života Opatijki i Opatijaca. 

Kvarnersku inicijativu i IDS spojio je regionalni pristup uz naglasak na nova lica i novu energiju koju sa sobom donosi Kvarnerska inicijativa, a tako i IDS-u koji bilježi značajan priljev novih članova u posljednjem periodu. 

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram