Povežite se s nama

Sport

Kinezi nude nove milijune za Sharbinija

Objavljeno

na
Na Kantridi su nakon prijateljske utakmice protiv Opatije koju su prije nekoliko dana odigrali umjesto službenog prvenstvenog dvoboja protiv Hajduka otkrili vrlo zanimljivu informaciju.

Iz Kine je ovih dana stigla iznimno bogata ponuda za kapetana Anasa Sharbinija. Klub bi tom prilikom zaradio oko četiri milijuna eura, dok bi Sharbini u svom novom klubu u najmnogoljudnijoj državi svijeta zarađivao čak oko milijun eura po sezoni.

Predsjednik kluba Damir Mišković je u dogovoru sa Sharbinijem tu ponudu ipak odbio.

“Radilo se doista o dobroj ponudi, ali kada je riječ o Rijeci novac ima sporednu ulogu. Tu presuđuju emocije, povjerenje koje uživam od predsjednika Miškovića, trenera Keka, svih ljudi u klubu i naravno navijača. Osoba sam koja ne želi sve gledati kroz novac, a Rijeka je u mom životu nešto posebno, pogotovo sada kada se oko kluba događaju lijepe i pozitivne stvari. Želim biti dio ove priče sada kada se gradi trening kamp, stadion, kada je atmosfera u svlačionici sjajna a suigrači toliko pozitivni da se u ovom trenutku ne vidim u nekoj drugoj sredini. Možda će nekome zvučati smiješno, ali mislim da bih odbio i Real Madrid s obzirom na to koliko se veselim svim uspjesima Rijeke i osjetim povjerenje predsjednika i trenera što mi jako puno znači”, rekao je Sharbini po tom pitanju i činilo se da je priča zaključena.

No, kako otkriva Jutarnji list, tako ipak ne razmišalju i u kineskom prvoligašu Jiangsu Guoxinu u kojem su spremni ponuditi i pokoji milijun više, ne bi li ipak nagovorili Rijeku i Sharbinija na transfer.

“Iako je Anas Sharbini odbio lukrativnu plaću od milijun eura godišnje što bi Rijeci donijelo između četiri i pet milijuna eura temeljem odštetnog zahtjeva, neslužbene informacije govore kako je Daleki Istok spreman podebljati svoju ponudu! I u pogledu godišnje gaže koja bi se podigla za nekih 20-ak posto, no i u pogledu odštete riječkom prvoligašu”, navodi Jutarnji, pa ćemo se velikim zanimanjem pratiti i ovog puta odgovor s Kantride.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram