Povežite se s nama

Vijesti

Kolinda stigla na Grobnik i izazvala oduševljenje

Objavljeno

na


Nova hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, koja će na tu funkciju službeno stupiti tek u drugoj polovici mjeseca veljače, kad aktualnom predsjedniku Ivi Josipoviću ističe mandat, stigla je na Grovnik. Uskoro bivša članica HDZ-a ne planira mirovati idućih mjesec dana, već radi na okupljanju svog tima kojeg će povesti na Pantovčak, a nije zaboravila ni na svoj rodni kraj.

Kolinda je u srijedu pred večer stigla na Grobnik u Dražice, gdje je u tamošnjem Domu kulture s brojnim gostima proslavila svoju veliku pobjedu.

Prostor je definitivno bio premali za sve one koji su htjeli pozdraviti novu predsjednicu, a okupljeno mnoštvo skandiralo joj je “Koli, Koli”, dok je iz razglasa svirala poznata pjesma Tine Turner “Simply the Best”.

Prema nekim procjenama, u Dražice je stiglo čak nešto više od tri tisuće ljudi, pa se definitivno može reći kako je ovo bio jedan od najznačajnijih događaja u povijesti tog mjesta na Grobniku.

“Zaista ste me jako lijepo iznenadili. Čula sam vas i u Zagrebu tijekom izborne noći, bili se stvarno glasni. Neka se čuje naša Grobnišćina i naša Rijeka, neka se zna kakvi smo. Došla sam ovdje jer sam vam to obećala onog kad sam s ovog mjesta kretala u kampanju”, rekla je Kolinda na početku svog govora u Dražicama.

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

07.12.2023.
8.12.2023. u vremenskom trajanju od 7:00 sati do 16:00 sati izvodit će se radovi na sanaciji kolnika u Ulici Vrlije kč.br 3 i 5, odnosno (od raskrižja Glavanićeva ulica – Vrlije – Put Bože Felkera do raskrižja Vrlije – Ulica Slavka Krautzeka). Vozila će moći prometovati Ulicom Put Bože Felkera prema Trgu Viktora Bubnja.

Fiuman Plus

Društvene mreže