Povežite se s nama

Mozaik

Koncert Marka Tolje na Zametu za Dan žena

Objavljeno

na
Riječki SDP i ove će godine, kao i niz godina ranije, građanima pokloniti koncert povodom Dana žena, popularniji pod nazivom Osmi Mart.

Prošle godine u dvorani Zamet nastupio je Neno Belan, a godinu dana ranije Josipa Lisac. Ovog puta pred Riječankama i Riječanima naći će se domaći dečko, a radi se o Marku Tolji, kako portal Fiuman.hr neslužbeno doznaje.

Vladajuća stranka u Rijeci u danima koji će prethoditi koncertu sljedećeg vikenda (nedjelja 08.03.) će brojne stanovnike tog najvećeg grada na Kvarneru nagraditi s približno 3.000 ulaznica, koliki je kapacitet dvorane na Zametu ovom prilikom.

Marko Tolja rodio se u Rijeci 3. srpnja 1984. godine. Prva glazbena iskustva, kako navodi Wikipedia, stekao je uz strica Davora Tolju, koji je pjevao u grupi Denis & Denis s Marinom Perazić. Završio je glazbenu školu “Ivan Matetić Ronjgov” u Rijeci, a pjevao je i u nekoliko klapa. Nastupio je na Melodijama Istre i Kvarnera 2006. godine s pjesmom “Partila je mala” te osvojio nagradu za najbolji scenski nastup. Bio je u finalu Dore 2007., s pjesmom “Deja vu”. Dobio je Porina 2008., za najboljeg novog izvođača. Nastupio je u showu “Zvijezde pjevaju” u paru s Kristinom Krepelom 2009., u paru s Tamarom Loos 2010 i Natašom Janjić 2011. Kao gost na koncertu Olivera Dragojevića pjevao je u londonskom Royal Albert Hallu 2010. godine.

SDP Rijeka trebao bi ovu vijest službeno potvrditi tijekom sljedećeg tjedna, kad će biti objavljene i detaljnije informacije o samom koncertu.

 

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže