Povežite se s nama

Mozaik

Kreće radionica ultra brzog čitanja

Objavljeno

na


Mozak posjeduje neograničene mogućnosti, a znanja s kojima ćete se upoznati na otvorenom predavanju doprinose razvoju njegovih potencijala.

Ultra brzim čitanjem dovodite svoj um u stanje povišene svjesnosti, u stanje FOKUSA, a to znači da ste 100% u onome što radite. Tada se povećava vaša sposobnost preuzimanja informacija i njihovo bolje procesuiranje, poručuju iz HOLOS-a.

Koncept Ultra brzog čitanja bazira se na buđenju prirođenih sposobnosti čovjeka za čitanje i učenje, zato nije čudno što preko 10 000 polaznika  čitanje doživljava kao zabavu, a učenje obavljaju s lakoćom i kreativnošću.

Na otvorenom uvodnom predavanju o vještini ULTRA BRZOG ČITANJA saznajte:

  • koje su zakonitosti rada vašeg mozga
  • zašto je važno istodobno aktivirati lijevu i desnu polutku mozga i kako vam to može pomoći u svakodnevnim aktivnostima
  • kako čitati i učiti manje vremena, a pamtiti više
  • uz zanimljiv eksperiment – spoznajte koliko ste moćni  i koliko je prirodnije Power Reading čitanje od klasičnog
  • kako imati više slobodnog vremena

Radionica će se održati 19. ožujka s početkom u 18:30h u HOLOS-u na adresi Jedrarska 5 – 1. kat u neposrednoj blizini Gradske knjižnice Rijeka u centru grada, a svi zainteresirani moraju najaviti svoj dolazak na broj telefona 051 322 453 ili e-mail holos.ri@gmail.com.

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

07.12.2023.
8.12.2023. u vremenskom trajanju od 7:00 sati do 16:00 sati izvodit će se radovi na sanaciji kolnika u Ulici Vrlije kč.br 3 i 5, odnosno (od raskrižja Glavanićeva ulica – Vrlije – Put Bože Felkera do raskrižja Vrlije – Ulica Slavka Krautzeka). Vozila će moći prometovati Ulicom Put Bože Felkera prema Trgu Viktora Bubnja.

Fiuman Plus

Društvene mreže