Povežite se s nama

Mozaik

Ljeto u Lovranu ide dalje punom parom uz bogati program u kolovozu

Objavljeno

na
U ovom malom gradiću i u kolovozu pripremili su za sve posjetitelje ali i domicilno stanovništvo pregršt zanimljivosti i dobre glazbe. Gotovo da i nema dana koji nije ispunjen nekim programom a sve zahvaljujući lokalnim ugostiteljima, hotelijerima, TZ općine Lovran, Općini Lovran uz Kulturu Lovran, P.A.L. Lovran i TZ Kvarnera.

Iz bogatog programa izdvojili bismo nekoliko događanja i zanimljivosti. Svakako, tu je Ribarska fešta, no eto, zbog vrlo nestabilnog vremena koje nam ova godina donosi, organizator je već najavio da se neće održati u subotu, 5. kolovoza već ju odgađaju za sljedeći tjedan. Za točan datum kao i program svakako pratite službenu web stranicu TZ općine Lovran kao i društvenu FB mrežu Visit Lovran, navodi se u priopćenju.

Neizostavni koncerti u Lovranu svakako su oni Puhačkog orkestra Lovran koji će se publici predstaviti 8. kolovoza te KUD-a “Lovor” Lovran koji će svoj nastup 11. kolovoza obogatiti s gostima iz Češke, pjevačkim zborom Dvořák. Jedna od zanimljivosti jest i Ženski pjevački zbor “Katarina” iz Švedske koji će u Lovranu gostovati 19. kolovoza a zbog brojnosti članica (čak 58) ispuniti Trg sv. Ivana pjesmom.
23. kolovoza u Lovranu gostuje najmanji džepni live mjuzikl u Hrvata – Cabaret a la carte uz kojeg ćete uživati uz glazbu, ples, pjevanje i blještavilo kostima.

Liburnia Riviera Hoteli pridružili su se ovom bogatom programu stoga se nemojte ustručavati odabrati nešto od ponuđenog na njihovim terasama, bilo u Lovranu ili u Medveji, osobito za najmlađe ili ljubitelje plesa.
A kome sve ovo nije dosta, lokalni ugostitelji potrudili su se da Vam večer prođe ugodno uz glazbu uživo na njihovim terasama.

Ne zaboravite, tu su i besplatni programi u organizaciji TZ općine Lovran pod pokroviteljstvom TZ Kvarnera. Ljubitelji joge ponedjeljkom i srijedom mogu prakticirati istu na gradskoj plaži “Kvarner” u ranim jutarnjim satima. Svaki ponedjeljak, srijedu i petak organiziran je besplatan ulaz u župnu crkvu sv. Jurja u Lovranu koja krije bogatu sakralnu riznicu ali i mnoštvo zanimljivosti. Ljubitelji tradicijskih barki srijedom se uvečer od 18 – 20 sati mogu se provozati barčicama koje voze vrijedni članovi lovranske udruge Lantina a za one koji “žele znati više” četvrtkom je organiziran besplatan razgled starog grada Lovrana uz stručnog vodiča.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže