Povežite se s nama

Vijesti

Milanović posjetio Omišalj i napao Plenkovića: On je čovjek dubokih kompleksa

Objavljeno

na
Povodom Dana Općine Omišalj, Duhovskog utorka i 30. obljetnice Općine Omišalj održana je svečana sjednica Općinskog vijeća nakon čega je izjavu za medije dao predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović.

Hrvatska danas slavi Dan državnosti u spomen na konstituiranje prvog demokratski izabranog višestranačkog Sabora 30. svibnja 1990. godine, čime su nakon desetljeća komunističke vlasti, stvoreni temelji modernog Sabora i potvrđena njegova uloga u očuvanju hrvatske državnosti.

“Ovo je praznik koji je HDZ izglasao sebi”, kazao je predsjednik.

Za predsjednika Vlade Andreja Plenkovića je kazao da je “čovjek dubokih kompleksa”.

“Po čemu je to Dan državnosti, hrvatska država je starija od toga?”, dodao je.

Opet se osvrnuo na Plenkovića. “Ovo mu je netko prišapuno prije četiri godine i sada zlostavlja cijelu hrvatsku javnost i vi mene nakon četiri godine prakse pitzate zašto sam ovdje gdje sam maltene odrastao nego nisam s pozerima i šmninkerima u HNK na koncertu, kako originalno, koncertu…

I to ponavljam svake godine i zalagat ču se da se taj datum promijeni i vrati na staro jer to je školski primjer dijeljenja nacije. Ovo nije svima prihvatljivo, ovo je prihvatljivo jednom dijelu ljudi i njihovom velikom vođi.”

“Ovo nije nikakav hrvatski zajendički blagdan”, naglasio je Milanović.

Predsjednik se osvrnuo na posljednje incidente na Kosovu. “Srbija mora prihvatiti da je Kosovo neovisno. Nažalost, to ne prihvala još nekoliko članica EU-a.”

Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

30.08.2023.
Dana 31.08. počinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Tihovac. Sanacijom će biti obuhvaćeno oko 1000 kvadrata kolnika. Predviđeno trajanje radova je dva dana, ovisno o vremenskim prilikama. U vrijeme radova, na snazi će oba dana biti zabranjeno prometovanje za sva vozila od 7 do 15 sati. Mole se sudionici u prometu na poštivanje privremene prometne regulacije, i korištenje alternativnog pravca kroz Ulicu Vlade Grozdanića.

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram