Povežite se s nama

Biznis

Ministar Mrsić u Rijeci predstavlja “Garanciju za mlade”

Objavljeno

na

HGK – Županijska komora Rijeka i Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava organizira predstavljanje mjera za poticanje zapošljavanja mladih s naglaskom na uvođenje i provedbu Garancije za mlade, koje će se održati u utorak, 13. siječnja 2015. godine s početkom u 15:00 sati u HGK – Županijskoj komori Rijeka, Bulevar oslobođenja 23, Rijeka (velika dvorana u prizemlju).

Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava predstavlja mjere za poticanje zapošljavanja mladih u 11 gradova diljem Hrvatske. Zainteresirani poslodavci i nezaposlene osobe na predstavljanjima mogu saznati novosti vezane uz mjere aktivne politike zapošljavanja koje se provode u sklopu Garancije za mlade, informacije o fiskalnim olakšicama koje poslodavci mogu koristiti prilikom zapošljavanja mladih osoba, a tom prilikom bit će predstavljena i nova Internet stranica.

Internet stranica Garancije za mlade bit će središnji informativni portal na kojem će poslodavci i mlade osobe moći brzo pristupiti svim informacijama vezanim uz mogućnosti obrazovanja, rada i zapošljavanja i ostalim mogućnostima podrške koja im je dostupna prilikom odabira karijere ili ulaska na tržište rada.

HGK PGŽ

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram