Povežite se s nama

Mozaik

Na Korzo ove subote stiglo čak 114 oldtimera na auto – rally

Objavljeno

na
Okupljanjem u središtu Rijeke, na Korzu, započeo je 27. međunarodni oldtimer auto-rally, koji je ove godine okupio rekordan broj sudionika, njih 114 iz Hrvatske, Slovenije i Italije.

Susret je ove godine okupio više od 200 sudionika te 114 automobila i motocikala iz cijele Hrvatske te Slovenije i Italije. Atraktivni automobili i motocikli, od kojih najstariji iz 1921. godine, privukli su veliki broj posjetitelja koji su ih mogli razgledati, kao i popričati s njihovim vlasnicima.

Predstavnici Oldtimer kluba Rijeka, organizatori rallyja, izrazili su zadovoljstvo što je ovogodišnji rally okupio rekordan broj sudionika.

Susret je posjetio i riječki gradonačelnik Marko Filipović, koji se zahvalio Oldtimer klubu rijeka na njihovom trudu i entuzijazmu, s kojim već niz godina organiziraju auto i moto rallyje.
„Organizacijom ovog događaja ne samo da ćete imati prilike pokazati svoje automobile, koje vrijedno čuvate i uređujete, već ova manifestacija ima i puno veći značaj, jer sve sudionike upoznate s ljepotama i delicijama našeg kraja“, kazao je gradonačelnik Filipović, zaželjevši svima dobru cestu i uspjehe u natjecateljskom dijelu programa.

Ovaj rally uvršten je u Kalendar susreta Hrvatskog oldtimer saveza, te se boduje za prvenstvo HROS, a istodobno ima i turistički karakter jer  doprinosi promidžbi gradova i mjesta kroz koja prolazi.

Nakon starta na riječkom Korzu sudionici rallyja posjetili su Bakar, Kraljevicu, Malinsku, Punat i Vrbnik. Ispiti spretnosti i točnosti samo za natjecatelje u prvenstvu HROS-a organizirani su u Puntu, dok turistički dio programa uključuje posjet Riječkim tunelima, posjet dvorcu Kraljevica i otočiću Košljun, kao i posjet vinariji Katunar uz degustaciju vina Frankopan.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

18.07.2024.

TD Rijeka plus obavještava javnost kako je izvršena preregulacija dijela ulice Kučićki put između Fužinske ulice i Ulice Kampanja. Dosadašnja dvosmjerna regulacija prometa postaje jednosmjerna i to iz smjera Fužinske ulice prema Ulici Kampanja.

Fiuman Plus

Društvene mreže