Povežite se s nama

Sport

Na Platku predstavljena stanica za popravak bicikala

Objavljeno

na
Na centralnom parkiralištu RSRTC Platak postavljena je stanica za popravak bicikala s najčešće korištenim alatima jednostavne primjene za manje popravke i pumpanje guma. Riječ je vrijednom novom sadržaju namijenjenom ljubiteljima bicikliranja čiju je nabavku inicirala Turistička zajednica Općine Čavle uz pomoć Općine Čavle, Primosko-goranske županije i tvrtke Ideja.

Direktor TZO Čavle i načelnica Općine Čavle ističu kako je riječ o hvalevrijednom dodatnom sadržaju za posjetitelje Platka među kojima je sve više turista koji Hrvatsku vide kao cikloturističku destinaciju. Uz predstavnike Općine Čavle i TZO Čavle, na predstavljanju novog sadržaja na Platku bili su i predstavnici Goranskog sportskog centra, predstavnici županijskog Odjela za turizam, poduzetništvo i ruralni razvoj PGŽ i Biciklističkog kluba Grobnik.

Na području Platka osam je biciklističkih staza uvrštenih u aplikaciju Bike Rijeka koja pruže informacije o 40-ak biciklističkih staza Rijeke i riječkog prstena, a koja je zajednički projekt turističkih zajednica riječkog prstena.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

10.02.2023.
Obavještavamo javnost kako će danas, 10. veljače 2023. godine, započeti radovi na nogostupu u Ulici Danijela Godine. Radovi će trajati do subote, 11. veljače 2023. godine.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram