Povežite se s nama

Vijesti

Napokon krov na kolodvoru Žabica

Objavljeno

na

Brojni Riječani i turisti koji prolaze kroz autobusni kolodvor najvećeg grada na Kvarneru prilično su kritični prema njegovom stanju, koje je tek nešto malo bolje odnedavno kad je otvoren obnovljeni javni WC.

Izgradnja novog autobusnog kolodvora projekt je koji se najavljuje već dulje vrijeme, kompletan projekt bio je predstavljen javnosti još 2011. godine i tad je rečeno kako bi on trebao biti u potpunosti dovršen 2014. godine. No, svjedoci smo da su radovi na novom autobusnom kolodvoru daleko od početka, pa je i mala vijest koja je ovih dana stigla sa Žabice neke obradovala.

Autotrans je dobio sve potrebne suglasnosti za izvođenje radova na autobusnom kolodvoru kojim će se natkriti prva dva perona.

Radovi na izgradnji metalno-čelične kontrukcije sa staklenom pokrovom započinju ovog tjedna i trebali bi biti dovršeni do kraja ožujka.

Spomenimo i kako je Rijeka dužna prema Pravilniku o kategorizaciji kolodvora Europske unije poboljšati standard usluge na kolodvoru, no zasad ćemo se morati zadovoljiti i ovim sitnim promjenama.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram