Povežite se s nama

Mozaik

Nastup Petra Graše najpopularniji “valentinovski” koncert u Hrvatskoj

Objavljeno

na

Koncert Petra Graše u Spaladium Areni


Valentinovo će ove godine privući iznimno velik broj posjetitelja u Opatiju, a nepuna tri dana nakon što je službeno najavljeno kako će se u tom terminu održati veliki romantični koncert Petra Graše, potvrđeno je kako su organizatori s pravom najavili kako 11. veljače očekuju da će tamošnja sportska dvorana “Marino Cvetković” biti u potpunosti popunjena.

Prema trenutnim izvještajima sustava Eventim, najpopularnijeg i najrašnijeg sustava za prodaju i distribuciju ulaznica u Hrvatskoj i susjednim državama, koncert Petra Graše nalazi se na osmom mjestu njihove top 10 ljestvice trenutno najzanimljivijih događaja. Ako se uzmu u obzir samo koncerti koji se održavaju u terminu Valentinova, onda bi opatijski koncert Graše zauzeo prvo mjesto.

Čak i ovako, na općoj ljestvici, treba istaknuti kako se ispred koncerta Petra Graše povodom Valentinova u Opatiji nalaze isključivo “mega” koncerti i drugi događaji koji se održavaju svi redom u Areni Zagreb, koja, kao što svi znaju, ima čak višestruko veći kapacitet.

“Kao što smo bili rekli prilikom službene najave koncerta, očekivali smo iznimno velik interes publike, ali svejedno nas je ugodno iznenadilo da se nastup Petra Graše na top ljestvici najatraktivnijih evenata našao nakon svega dva i pol dana što su ulaznice u prodaji. Nema sumnje kako ćemo 11. veljače uživati u sjajnom koncertu koji će svima ostati u dugom i lijepom sjećanju. Drago nam je vidjeti također da se ulaznice prodaju u gradovima diljem Hrvatske, kao i u Sloveniji”, rekao je Zoran Zdelar, direktor tvrtke OFC agency, koja organizira koncert.

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 80 kuna za parter (stajanje) i 100 kn za tribinu (sjedenje), a mogu se pronaći na brojnim prodajnim mjestima: kiosci Tiska, Tisak Media centri, Petrol benzinske postaje, Exclusive mjenjačnice, Autotrans poslovnice, Dallas Music Shop, restoran Bianco&Nero u opatijskoj dvorani i na svim drugima prodajnim mjestima u sustavu Eventim.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

BSH Carnival party u Operi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram