Povežite se s nama

Mozaik

Neki od najboljih hrvatskih craft pivovara uskoro dio “Proljeće Čavja 2023.”

Objavljeno

na


U sklopu bogatog programa Proljeće Čavja 2023. održat će se i 5. “Craft Fest”, kao sjajan uvod u “Filipju”, blagdan sv. Filipa i Jakova, koji se svečano obilježava prvoga dana svibnja. Neki od najboljih hrvatskih “craftera” će u subotu, 29. travnja, u drevnom frankopanskom Kaštelu Grada Grobnika točiti svoja piva, a za dobru će se zabavu pobrinuti Old School Band.

Na Grobniku će pivoljupce razveseliti: Drivenik Brewery, King`s Brew, Paliska Brewery, Pivovara Međimurski lepi dečki, Pivovara Morčić, Pivovara Podrum i Prigradska pivovara. Da se pivo ne degustira na prazan želudac, pobrinut će se Udruga Palentar koja će kuhati grobničku palentu kompiricu, a za ostalu ugostiteljsku ponudu pobrinut će se caffe bar Centar. Svoje će suhomesnate proizvode ponuditi OPG Franjul, sireve OPG Frankulin, a svoje će proizvode predstaviti i Udruga Vidov san. Kako bi uživanje u izvrsnim pivima bilo potpuno, posjetitelji na info-pultu mogu nabaviti svoju staklenu kriglu koju će ponijeti kao sjećanje na ovu feštu malih majstora pivara, a mogu i okušati sreću te na tomboli osvojiti pršut ili druge nagrade.

5. “Craft Fest Grobnik” organizira Udruga Palentar uz pomoć Općine Čavle, Turističke zajednice Općine Čavle i Primorsko-goranske županije. Festival craft piva i sjajne zabave započet će u 17 sati uz slobodan ulaz.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.05.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, dana 10. i 11.svibnja raditi skraćeno: dana 10.svibnja od 6:30-13 sati, a dana 11.svibnja od 7:30 do 12 sati. Korisnici plaćanje za mjesečne parkirne karte mogu izvršavati kao i do sada, putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže