Povežite se s nama

Vijesti

Ovu srijedu ne propustite velike popuste na cjelokupan asortiman za dom

Objavljeno

na

Iskoristite veliko sniženje uz hranu, piće i glazbu, povodom otvorenja novouređenog MaxMarta na Kukuljanovu

Svi oni koji opremaju ili planiraju opremanje svog doma imaju se čemu radovati jer u srijedu, 5.6., s početkom u 9 sati, MaxMart otvara svoja vrata na adresi Kukuljanovo 450 (prostor dosadašnje Građe). Na velikom otvorenju ne manjka razloga za dolazak: odlični popusti, glazba uživo i besplatna hrana i piće za sve posjetitelje. Uz 20% ostvaruje se dodatnih 25% dobrodošlice.

Ovaj hrvatski prodajni lanac nudi prošireni asortiman, bilo da je riječ o bijeloj tehnici, televizorima, malim kućanskim aparatima, keramici i sanitarijama, laminatima, vratima, rasvjeti, elektro i vodo materijalima, alatima, zaštitnoj opremi ili vrtnim garniturama.

Ovakav program je idealna prilika za uštedu svima koji planiraju bilo kakve preinake u svom domu jer obogaćeni asortiman nudi čak 70.000 proizvoda za dom. Balonima i prigodnoj zabavi uz glazbu uživo, veselit će se i najmlađi. Popusti se odnose na kompletan asortiman, osim građevinskih materijala. U četvrtak i petak, 7. i 8. lipnja,  vrijedit će popust od 20 % + 15 %.

“S dugogodišnjim iskustvom osluškivali smo sve prijedloge i potrebe naših vjernih kupaca i vjerujemo da ova trgovina uspješno dokazuje sav trud koji smo uložili u njihovom ostvarenju.  Dosada smo napravili kompletno preuređenje u poslovnici u Opuzenu, trenutno je na redu Rijeka, a uskoro planiramo i preuređenje treće poslovnice u Zadru”, izjavili su iz uprave MaxMarta

MaxMart je produkt obiteljske tvrtke koja je od 1954. godine jedan od vodećih prodajnih lanaca trgovina DIY tipa u Hrvatskoj. Rezultat je 70 godina napornog rada, predanosti i posvećenosti zadovoljstvu kupaca.

(promo)

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže