Povežite se s nama

Vijesti

Pijani vandali razbili ogradicu i krali kuglice s božićnog bora na Korzu

Objavljeno

na
Središnja riječka božićna jelka podno predivne nove blagdanske dekoracije ove godine, za razliku od prethodnih, nije bila ograđena metalnom ogradom koja se najčešće koristi za neka veća javna okupljanja, već je postavljena estetski puno primjerenija i niža drvena ogradica.

No, čini se da su ipak nažalost bili u pravu oni koji su isticali kako je metalna ograda neophodna radi vandalizma, a to se i potvrdilo tijekom proteklog tjedna.

Grupa mladih ljudi, vjerojatno pod utjecajem alkohola s obzirom na to da se radilo o 4 sata ujutro u petak, pokušala je ukrasti božićne kuglice s bora koje su u velikom dijelu postaviti građani zajedno sa svojim željama, a polomili su pritom i ogradicu.

Taj tužan čin je zabilježila nadzorna kamera postavljena na zgradi gradske uprave.

 

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.01.2024.
Obavještavamo javnost o radovima na sanacija nogostupa, rubnjaka i parkirališta u Ulici Miroslava Krleže (od kućnog broja 16 do kućnog broja 20). Početak radova je dana 10. siječnja 2024. g., a planirano trajanje radova je do dana 19. siječnja 2024. g. Ovim putem molimo stanare da vozila ne parkiraju na navedenom dijelu lokacije, a ostale sudionike u prometu na povećan oprez.

Fiuman Plus

Društvene mreže