Povežite se s nama

Biznis

Pogledajte nacrt ZTC-ovog hotela

Objavljeno

na


Zapadni trgovački centar tijekom 2017. godine trebao bi dobiti svoj toranj od ukupno 13 katova koji bi najvećim dijelom služio kao hotel.

Iako je austrijska tvrtka koja je sagradila ZTC još prilikom samog početka najave gradnje trgovačkog centra otkrila i kako u kasnijoj fazi imaju plan sagraditi hotel, malo tko je očekivao da će se to zaista i dogoditi. No, lokacijska dozvola je ishodovana, a uskoro bi trebali dobiti i građevinsku dozvolu, pa bi radovi mogli započeti tijekom iduće godine.

Rijeka desetljećima nije dobila nove hotelske kapacitete, ako ne računamo hotele koji su se obnavljali i eventualno djelomično proširivali, pa je ova vijest mnoge ugodno iznenadila, pogotovo ako se uzme u obzir da turističke brojke u Rijeci posljednjih godinu rastu te bi se ta tendencija trebala nastaviti.

Zasad nije poznato previše informacija o hotelu koji će se graditi odmah uz ZTC, osim da bi on trebao zauzimati devet od ukupno 13 katova te bi trebao imati nešto malo više od 100 soba za svoje goste.

Donosimo vam nekoliko ranijih nacrta i rendera ZTC-a na kojima se vidi toranj pored trgovačkog centra. Moguće da će on u konačnici izgledati nešto drukčije, a vjerojatno ćemo uskoro znati i koliko drukčije…

Podupirete li gradnju hotela pored ZTC-a?

Pogledajte rezultate

Loading ... Loading ...

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram