Povežite se s nama

Mozaik

Porsche Rijeka poziva vas na Dane otvorenih vrata!

Objavljeno

na
Porsche Inter Auto nalazi se na Škurinjama (Škurinjska cesta 2/b) u Rijeci, a u ponudi ima nova vozila i garažirana rabljena vozila.  Pravo je vrijeme da posjetite podružnicu Porsche Rijeka, od četvrtka 30. rujna do nedjelje 03. listopada, jer čekaju vas Dani otvorenih vrata!  Radno vrijeme centra u navedenom periodu bit će od 09:00 do 21:00 sati. Idealna je ovo prilika da saznate sve informacije o vozilima iz ponude poznate grupacije, kupite automobil, iskoristite posebne pogodnosti i uživate u bogatim sadržajima!

Bogat sadržaj i odlične prilike!

Iskoristite priliku za pregled vozila u 10 točaka i dezinfekciju klima uređaja za jednu kunu te besplatnu procjenu vašeg vozila.  Isprobajte i električna vozila i saznajte sve o novoj tehnologiji koja postaje sve popularnija na svjetskom tržištu! Uživajte u sadržajima za cijelu  obitelj i licitirajte za Škodu Fabiju (2016-o godište)  s početnom cijenom 1.000,00 kuna! Završna licitacija održat će se u nedjelju, 03. listopada, u 19 sati! Moći ćete pogledati i uvijek atraktivne Porsche modele koji na Škurinje dolaze posebno za ovu priliku!

Tijekom vikenda očekuju vas raznovrsne radionice za djecu i obitelji, a uz podršku servisa moći ćete saznati kako pravilno postaviti auto sjedalicu kako bi vaše vožnje bili sigurne.

Velika ponuda garažiranih rabljenih vozila

Porsche Rijeka je dio Porsche Inter Auto Hrvatska d.o.o. u Hrvatskoj – članice austrijske Porsche grupe. Prodajni salon Rijeka nudi nova vozila marke Audi, Seat, Cupra, Škoda i Volkswagen. Treba istaknuti odličnu ponudu garažiranih i očuvanih rabljenih vozila raznih marki koji su kupcima odmah dostupni!

„Mi smo vam ih čuvali, vi ih odmah vozite“, poručuju iz riječkog Porsche Inter Auta i pozivaju da obavezno posjetite Dane otvorenih vrata! Sve informacije dostupne su na službenoj internetskoj stranici www.porscheinterauto.hr, a na raspolaganju je i kontakt broj 0800 0365 te mail info.rijeka@porsche.hr.

Jesen je vrijeme novih početaka i dobrih odluka, jedna od najboljih odluka je da posjetite Porsche Rijeka, uvjerite se u vrhunsku ponudu i uslugu!

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram