Povežite se s nama

Vijesti

Razlika u cijeni grijanja će se plaćati ljeti?!

Objavljeno

na

Odluka Gradskog vijeća Grada Rijeke u četvrtak predvečer moratoriju na cijene grija ja je razveselila Riječane, ali iz udruge Protiv skupog Energa napominju kako problem skupog grijanja ipak nije riješen.

U nastavku vam prenosimo obraćanje javnosti spomenute udruge…

“Gradsko vijeće/Energo: “Smanjujemo” cijenu grijanja na način da vam smanjimo račun za veljaču, ali onu razliku ćete nam platiti po ljeti. Energo je nezakonito povisio cijene za 35% i ovo nije spuštanje cijena već mazanje očiju. SDP-ovi vijećnici na gradskom vijeću su donijeli ovu odluku. Sljedeće: “Boja računa vam neće biti crna već u boji, to će vam pomoći da preživite”.

Ova nam “odluka” nimalo ne pomaže, umjesto 1600kn račun će biti 1200kn, a onih 400kn će dodati na računu po ljeti. Plaćamo istu preveliku cijenu tri puta veću od ostalih gradova. Nije problem ni raspodjela, jer ako jedan neboder ima 100 stanova a dobije ukupan račun mjesečno od 150.000kn, nikakvom raspodjelom se ne može dobiti da plaćamo razumnu cijenu od recimo 600kn, već se dobiva 1500kn po stanu. OVO NE VALJA!”, poručuju iz udruge Protiv skupog Energa.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram